معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان سیستان و بلوچستان گفت: سال گذشته چهار هزار و ۵۰۰ فرصت شغلی برای مددجویان تحت حمایت کمیته امداد از محل منابع قرض الحسنه تبصره ۱۶ قانون بودجه، تسهیلات روستایی و تسهیلات همافزایی با قرض الحسنه بانک مهر ایران ایجادشده است .
به گزارش ایسنا- منطقه سیستان و بلوچستان، رمضان پودینه، افزود: ایجاد اشتغال و رسیدن به استقلال مالی مهمترین نیاز خانوادهای مددجویی است که در سالهای اخیر کمیته امداد امام (ره) توانسته است در این زمینه موفق عمل کند .
وی افزود: در این زمینه با استفاده از ظرفیت راهبران شغلی برای جامعه مددجویی که امکان ادامه تحصیل برای آنها میسر نیست،راهبر شغلی به عنوان پشتیبان طرحهای اشتغال این خانواده را به عهده خواهد گرفت .
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان سیستان و بلوچستان ادامه داد: به منظور ارتقای سطح مهارت متقاضیان مددجو آموزش های لازم از صفر تا صد در بخشهای مختلف مشاغل خانگی و کسب و کارهای خرد متناسب با ظرفیت استان فراهم شده است و می تواند در پایدارسازی اشتغال فرزندان خانوارهای تحت حمایت تاثیرگذار باشد .
پودینه یادآور شد: در حال حاضر شرکتهایی شناسایی شدند و مددجویانی که علاقمند در انجام کار در این زمینهها باشند در قالب برگزاری دورههای آموزشی از طریق راهبران شغلی و در اختیار گذاشتن مواد اولیه مورد نیاز طبق بازار و نهایت نسبت به تولید و خرید محصولات آنها اقدام میشود .
وی اعلام کرد: با توجه به نامگذاری سال جاری به عنوان «رونق تولید» از سوی مقام معظم رهبری تلاش شده طرحهای اشتغالزایی و خودکفایی این نهاد به سمت تولید در بخشهای کشاورزی، دامپروری و سایر بخشهای در تحقق این مهم نقش موثری داشته باشد .
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان سیستان و بلوچستان گفت: فرآیند ایجاد اشتغال این نهاد براساس استعدادسنجی، مشاوره شغلی، آموزش، ایجاد اشتغال از طریق پرداخت تسهیلات، کاریابی در موسسات، شرکتها و بخش خصوصی،نظارت و پایش مستمر و در نتیجه بازاریابی و فروش محصولات تولیدی مددجویان است .
پودینه افزود: سال گذشته چهار هزار و ۵۰۰ فرصت شغلی برای مددجویان تحت حمایت کمیته امداد از محل منابع قرض الحسنه تبصره ۱۶ قانون بودجه، تسهیلات روستایی و تسهیلات همافزایی با قرض الحسنه بانک مهر ایران ایجادشده است.
نظرات