• چهارشنبه / ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ / ۱۴:۰۴
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: sistan-65687

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بیان کرد:

صدور 225 مجوز واردات دام در سیستان و بلوچستان

صدور 225 مجوز واردات دام در سیستان و بلوچستان

رئیس جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه سیستان و بلوچستان ظرفیت بسیار خوبی برای واردات دام است گفت: این استان به عنوان تنها استان کشور برای واردات دام زنده ظرفیت های لازم را دارد و تا کنون ۲۲۵ مجوز واردات در این زمینه صادر شده است و امیدواریم سرمایه گذاران در این زمینه نیز همکاری های لازم را داشته باشند.

به گزارش ایسنا- منطقه سیستان و بلوچستان، زورقی در جمع خبرنگاران بیان کرد: دولت دان مرغی با قیمت مصوب مورد نیاز مرغ داران را در اختیار آن ها قرار می دهدو هیچ کشتارگاهی در زمینه مرغ نیست که بازار فروش نداشته باشد و هر کس در زمینه صنعت مرغ فعالیت کند دان مورد نیاز و فروش آن تضمینی است.

وی همچنین افزود: مرغداری هایی که در استان غیر فعال هستند لغو مجوز خواهند شد.

زورقی همچنین به وضعیت کشاورزی استان با توجه به خشکسالی های اخیر نیز عنوان کرد: سال گذشته به‌دلیل خشکسالی، میزان سطح زیر کشت ما در بخش تولیدات زراعی نسبت به سال‌های پیش از آن ۳۲ درصد کاهش یافت، اما در بخش تولیدات باغی شاهد ۶۴ درصد افزایش بودیم .

رئيس سازمان جهاد كشاورزی استان افزود: وضعیت آب استان، وضعیت خوبی نیست؛ استان سیستان و بلوچستان خشک‌تر از همه جای کشور است، به طوری‌که نصف بارندگی کشور را داریم، بنابراین استفاده صحیح از منابع آب، ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است .

وی بیان کرد: تعداد یک‌هزار و ۹۲۵ قنات در استان داریم که اغلب این قنوات در منطقه بلوچستان است .

زورقی با بیان اینکه تمرکز سازمان جهاد کشاورزی استان بر کشت‌های فشرده و گلخانه‌ای است، افزود: بحث تولید محصولات استراتژیک مانند گندم هم مورد توجه ماست، اما به‌دلیل خشکسالی‌ها نمی‌توان چندان روی آن حساب کرد .

رئیس جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه سال گذشته برای جهاد کشاورزی استان سال خوبی نبود گفت: از مجموع ۴۰۰ هزار هکتار اراضی قابل کشت در سیستان و بلوچستان سطح زیر کشت اراضی زراعی و باغی در سال گذشته ۲۴۲ هزار هکتار بوده است .

زورقی در ادامه به پروژه های قابل بهره برداری هفته جهاد کشاورزی در استان نیز اشاره کرد و گفت: در هفته جهاد کشاورزی که از ۲۱ خردادماه آغاز شده و تا ۲۷ ماه جاری ادامه دارد، در مجموع ۱۵۷ پروژه با اعتباری بالغ بر۲٨۳ میلیارد ریال در سطح استان به بهره برداری خواهد رسید.

وی با بیان اینکه به اینکه هزینه این پروژه‌ها از محل اعتبارات ملی و استانی تأمین شده است، اظهار کرد: با افتتاح این پروژه‌ها که در بخش‌های مختلف کشاورزی، تولیدات دامی، تولیدات گیاهی، منابع طبیعی و آبخیزداری، شیلات و امور عشایری صورت می‌گیرد، بیش از ۱۰ هزار شغل برای هم‌استانی‌ها ایجاد خواهد شد .

وی افزود: با بهره برداری کامل از این پروژه ها که ۳۱۷۵خانوار روستایی و عشایری از مزایای آن بهره‌مند خواهند شد.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha