• سه‌شنبه / ۱۸ خرداد ۱۳۹۵ / ۰۶:۱۵
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 0001410845
  • خبرنگار : 71498

ترکیه سرمایه گذار یا سازنده نیروگاه؟!

ترکیه سرمایه گذار یا سازنده نیروگاه؟!

علی رغم اینکه معاون وزیر نیرو از احداث بیش از 5 هزار مگاوات نیروگاه در ایران توسط ترکیه خبرداده بخش خصوصی معتقد است که این قرارداد تنها با هدف جذب سرمایه صورت گرفته و بخش خصوصی پتانسیل کافی برای تولید نیروگاه دارد.

به گزارش خبرنگار ایسنا، بر اساس اعلام مقامات وزارت نیرو قرار است که یک شرکت ترکیه ای بیش از 5 هزار مگاوات نیروگاه جدید در نقاط مختلف کشور با سرمایه صد در صد خارجی احداث کند اما این در حالی است که اعضای سندیکا تولیدکنندگان برق این امر را یک مساله عادی خوانده ومعتقدند که جذب سرمایه خارجی مترادف با اجرای سیاست های اقتصاد مقاموتی است و قرار نیست که نیروگاهی توسط بخش خصوصی خارجی در ایران احداث شود.

 

 

خوش گفتار عضو سندیکای تولیدکنندگان برق ضمن انتقاد از توانمندی های شرکت یونیت گفت: این شرکت سابقه فعالیت چندانی در دنیا ندارد و باید در ابتدا دیده شود که چه میزان این شرکت توانمند است.

 

 

وی با بیان اینکه در حال حاضر بسیاری از شرکت ها با بخش خارجی در ارتباط هستند اظهار کرد: بخش داخلی تنها نیازمند جذب سرمایه از کشور های خارجی است و در زمینه ساخت نیروگاه به طور کامل خودکفایی دارد.

 

 

به گزارش ایسنا،شرکت "یونیت اینترنشنال" اعلام کرد با وزارت نیروی ایران برای ساخت هفت نیروگاه سیکل ترکیبی گازسوز قراردادی به ارزش 4.2 میلیارد دلار امضا کرده است.

 

 

این نیروگاه‌ها در هفت منطقه جداگانه ایران ساخته خواهند شد و مجموعا ظرفیت تولید بیش از شش هزار مگاوات نیرو دارند.

 

 

"یونیت اینترنشنال" متعلق به یونال آیسال، رییس سابق باشگاه فوتبال معروف گالاتاسرای است، آیسال گفته است زمانی که این نیروگاهها تکمیل شوند، 10 درصد از نیازهای نیروی ایران را تامین خواهند کرد. ساخت این نیروگاه ها قرار است در سه ماهه اول سال 2017 آغاز شود.

 

 

انتهای پیام

 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۵-۰۳-۱۸ ۱۱:۳۲

 قراردادهاي BOT يكي از بهترين نوع قراردادها براي اينگونه پروژه هاست که تامين مالي و ساخت و بهره برداري توسط سازنده انجام ميشود و بعد از دوره بهرهبرداري به کشور ميزبان واگذار مي شود. ايراد بزرگ سيستم کارفرما-پيمانكار داخل کشور،فساد و ساخت و پاخت اين دو ركن با يكديگر و سنگ اندازي کارفرما براي گرفتن رشوه و تاخير پيمانكار و به تعديل بردن صورت وضعيتها و طبيعتا طولاني تر شدن پروژه به نفع پيمانكار و به ضرر کشور است. اگر در بين 100 شركت بزرگ پيمانكاري جهان نگاه کنيد ،چندين شركت پيمانكار تركيه می بینید