دکتر ابراهیم تقوایی مقدم در گفت و گو با ایسنا، اظهارکرد: ۲۸ فقره از این تخلفات به حمل غیرمجاز یا قاچاق دام، طیور و ماهی زنده، هفت فقره به داروهای دامپزشکی، هفت مورد به نهاده ها و خوراک دام و بقیه پرونده ها هم به حمل غیرمجاز یا قاچاق فرآورده های خام دامی مربوط بود و در این ارتباط، با ۲۳۵ خودروی متخلف برخورد قانونی شد.
وی افزود: در میان این محموله ها، ۱۳۱۷ رأس دام زنده که به طور غیرمجاز حمل می شد و ۲۲۶ رأس گوسفند و بز زنده قاچاق وجود داشته است که با همکاری نیروی انتظامی از تردد و جا به جایی آن ها جلوگیری و محموله ها برای سیر اداری و قضایی توقیف شد. هم چنین محموله های حمل غیرمجاز پرندگان زنده نیز بیش از ۳۷ هزار قطعه انواع طیور را شامل می شد. به گفته وی، داروهای دامپزشکی غیرمجاز کشف شده نیز ۱۵۱۰ عدد(ویال تزریقی، قرص و سموم) و داروهای قاچاق نیز شامل ۳۴۲۷۹ عدد(ویال تزریقی، قرص و سموم) بوده است.
تقوایی مقدم خاطرنشان کرد: بر اساس مصوبات ستاد ملی مبارزه با قاچاق کالا و ارز، هر گونه جا به جایی دام و پرندگان زنده یا فرآورده ها و نهاده های دامی بدون اخذ مجوزهای بهداشتی و قرنطینه ای دامپزشکی در حکم کالای غیرمجاز و قاچاق است و با متخلفان برخورد قانونی می شود.
انتهای پیام
نظرات