• یکشنبه / ۴ آبان ۱۴۰۴ / ۱۰:۱۳
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1404080401646
  • خبرنگار : 50046

مدیر کل کمیته امداد استان خبر داد

حمایت ۶۲۵ پرستار از ایتام در خراسان‌شمالی

حمایت ۶۲۵ پرستار از ایتام در خراسان‌شمالی

ایسنا/خراسان شمالی مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان شمالی از همکاری ۶۲۵ پرستار نیکوکار به عنوان حامیان طرح اکرام ایتام در استان خبر داد و گفت: این تعداد پرستار از ۸۳۰ فرزند یتیم و محسنین تحت حمایت کمیته امداد پشتیبانی می‌کنند.

مجید الهی راد در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه در مجموع ۸۲۷۳ فرزند یتیم و محسنین زیر چتر حمایت کمیته امداد خراسان شمالی قرار دارند، افزود: از این تعداد، ۳۳۶۲ نفر یتیم و ۴۹۱۱ نفر از فرزندان محسنین هستند.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۳۷ هزار و ۳۲ نیکوکار در قالب طرح اکرام ایتام و محسنین از این فرزندان حمایت می‌کنند.

مدیرکل کمیته امداد خراسان شمالی با بیان اینکه پرستاران حامی طرح اکرام تنها در نیمه نخست امسال ۴۲۵ میلیون تومان به صورت نقدی و غیرنقدی به فرزندان خود کمک کرده‌اند، گفت: بیشترین نیاز این فرزندان، کمک‌های معیشتی و تحصیلی است.

وی افزود: مجموع کمک‌های نقدی و غیرنقدی حامیان طرح اکرام در نیمه نخست امسال بیش از ۵۲۲ میلیون تومان بوده است که نشان از همدلی و حس نوع‌دوستی مردم نیک‌اندیش استان دارد.

الهی راد خاطرنشان کرد:  مردم خیر و نیکوکار می‌توانند با پیوستن به طرح اکرام ایتام و محسنین از فرزندان ایتام و محسنین حمایت کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha