• پنجشنبه / ۱۷ تیر ۱۴۰۰ / ۱۵:۰۹
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1400041712418
  • خبرنگار : 50240

کشف بیست دستگاه استخراج ارز دیجیتال از یک منزل در همدان

کشف بیست دستگاه استخراج ارز دیجیتال از یک منزل در همدان

ایسنا/همدان فرمانده انتظامی شهرستان همدان در گفت: مأموران کلانتری ۱۲ همدان با کمک عوامل اداره برق تعداد ۲۰ دستگاه استخراج ارز را که بصورت غیر قانونی مورد استفاده قرار می‌گرفت را توقیف و ضبط کردند.

به گزارش ایسنا و به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ جمشید باقری ادامه داد: در این رابطه یک نفر متهم  دستگیر و با تشکیل پرونده تحویل مقامات محترم قضایی شد.

وی افزود: با توجه به اینکه استفاده غیرمجاز از اینگونه دستگاه‌ها در شرایط کنونی آسیب زیادی به سرمایه کشور وارد می‌کند از شهروندان عزیز می‌خواهیم هرگونه اطلاعاتی راجع به نگهداری و یا استفاده غیرقانونی از دستگاه‌های استخراج ارز دارند مراتب را سریعا به فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اعلام کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha