• دوشنبه / ۱۸ مرداد ۱۴۰۰ / ۱۰:۵۵
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1400051812650
  • خبرنگار : 50176

یک مسئول خبر داد:

امهال پرداخت ۲۳ درصد حق بیمه کارفرمایی شاغلین واحدهای گردشگری و صنایع دستی

امهال پرداخت ۲۳ درصد حق بیمه کارفرمایی شاغلین واحدهای گردشگری و صنایع دستی

ایسنا/لرستان معاون اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان از امهال پرداخت ۲۳ درصد حق بیمه کارفرمایی پرسنل شاغل در واحدهای گردشگری و صنایع دستی خبر داد.

اسکندر فلاح‌وند در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: حوزه گردشگری لرستان بر اساس آمار، بالغ بر ۵۳۷ میلیارد تومان پس از شیوع کرونا خسارت دیده است.

وی یادآور شد: برای کاهش خسارات ناشی از کرونا کارهای زیادی در بخش گردشگری انجام شده است.

فلاح‌وند ادامه داد: امهال مالیات اعم از مالیات بر درآمد و مالیات بر ارزش افزوده در چند نوبت و امهال بازپرداخت تسهیلات بانکی در چند نوبت و آخرین بار تا پایان شهریور ۱۴۰۰ ازجمله این اقدامات بوده است.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان افزود: امهال پرداخت ۲۳ درصد حق بیمه کارفرمایی پرسنل شاغل در واحدهای گردشگری و صنایع دستی را هم می‌توان یکی از کارهای خوب حمایتی عنوان کرد.

وی اضافه کرد: تعویق پرداخت قبوض حامل‌های انرژی( آب، برق، گاز) به مدت چند ماه و پس از آن به‌صورت اقساطی و امکان استفاده از تسهیلات بانکی در دو نوبت که متاسفانه به دلیل مشکلات سامانه کارا و عدم همکاری بانک‌ها تا کنون بیش از ۹۰ درصد موفق به اخذ تسهیلات نشده‌اند.

فلاح‌وند بیان کرد: بدهی و دیون تسهیلات اعطایی نظام بانکی برای مدت شش ماه تا پایان شهریور ۱۴۰۰ نیز امهال می‌شود.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha