• سه‌شنبه / ۲۶ مرداد ۱۴۰۰ / ۰۶:۳۱
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 1400052518254
  • خبرنگار : 71438

یک نام عجیب در ترکیب معرفی شده تیم ملی فوتسال به فیفا

یک نام عجیب در ترکیب معرفی شده تیم ملی فوتسال به فیفا

وجود نام بازیکن مغضوب سابق تیم گیتی پسند در جمع بازیکنان معرفی شده برای جام جهانی عجیب است.

به گزارش ایسنا، چندی پیش اسامی ۲۵ بازیکن برای حضور در جام جهانی فوتسال به فیفا معرفی شد که از این جمع ۲۳ بازیکن راهی سفارت لیتوانی شده تا برای دریافت روادید اقدام کنند و کادرفنی تیم ملی از این جمع ۱۶ بازیکن را به لیتوانی خواهد برد.

در بین این اسامی نام حمیداحمدی هم دیده می شود. عقب‌گیر مطرح فوتسال ایران که در سال های اخیر یکی از ستاره های فوتسال بوده مدتی است که به تیم ملی دعوت نمی شود.

این بازیکن اواخر فصل گذشته با تیم گیتی پسند و وحید شمسایی سرمربی وقت تیم به مشکل خورد و از سوی باشگاه کنار گذاشته شد و پس از آن ناظم الشریعه سرمربی تیم ملی هم در چندین اردوی تدارکانی از او دعوت نکرد، حالا اما با وجود نام او بین اسامی بازیکنان معرفی شده به فیفا این احتمال وجود دارد که احمدی با وجود چندین غیبت در اردو تیم ملی در نهایت مسافر لیتوانی شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha