• چهارشنبه / ۱۰ شهریور ۱۴۰۰ / ۰۹:۰۴
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1400061007179
  • خبرنگار : 50176

رئیس فراکسیون توسعه متوازن مجلس:

کشاورزی و صنعت لازم و ملزوم یکدیگر هستند

کشاورزی و صنعت لازم و ملزوم یکدیگر هستند

ایسنا/لرستان رئیس فراکسیون توسعه متوازن مجلس گفت: برای توجه به بخش کشاورزی، لازم است که بخش صنعت هم دیده شود و می‌بینیم که این بخش‌ها به هم ارتباط دارند و ما باید در برنامه‌های توسعه به آن‌ها توجه کنیم.

دکتر محمد خدابخشی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: برنامه‌های توسعه اجرا شده در سطح کشور، فرایند سه مرحله ای را طی می‌کنند که یکی از این مراحل، تخمین متغیرهای کلان اقتصادی مثل نرخ رشد اقتصادی، نرخ بیکاری، هدف‌گذاری‌های صادرات و واردات، ضریب جینی و. ‌.. است.

وی ادامه داد: این شاخص‌ها هدف‌گذاری می‌شوند و با توجه به آن بخش‌های مختلف اقتصادی که شامل ۹بخش تعریف شده هستند ازجمله کشاورزی، صنعت، خدمات و... تعادل بین این بخش‌ها بررسی می‌شود.

این نماینده مجلس افزود: در توجه به هرکدام از آن‌ها، همزمان باید مابقی آن‌ها را نیز درنظر گرفت تا با تعادلی که بینشان برقرار می‌شود، بتوانیم توسعه آن‌ها را بطور متوازن پیش ببریم.

خدابخشی ادامه داد: به عنوان مثال برای بخش کشاورزی نیاز داریم صنعت را پیشرفته‌تر کنیم تا ماشین آلات کشاورزی مورد نیازمان مانند تراکتور و کمباین و ماشین آلات دیگر را برای بخش کشاورزی تولید کنیم.

رئیس فراکسیون توسعه متوازن مجلس عنوان کرد: برای توجه به بخش کشاورزی، لازم است که بخش صنعت هم دیده شود و می‌بینیم که این بخش‌ها به هم ارتباط دارند و ما باید در برنامه‌های توسعه به آن‌ها توجه کنیم.

وی بیان کرد: در این زمینه مدل‌های خوبی وجود دارد که این ارتباطات را بررسی می‌کنند تا به هدف‌گذاری‌های انجام شده برسیم.

خدابخشی ادامه داد: تعریف و اجرای طرح‌های اقتصادی، سومین مرحله در فرآیند برنامه‌ریزی توسعه است، طرح‌هایی که مبتنی بر مزیت‌های نسبی هستند و در مناطق مختلف کشور وجود دارند.

نماینده مردم الیگودرز در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در منطقه‌ای مزیت کشاورزی، گردشگری، معدن و... با شباهت‌ها و تفاوت‌های بسیار می‌تواند باشد پس اجرای طرح‌ها با مزیت نسبی می‌تواند از طرف دولت و با تأمین بودجه از طرف سازمان برنامه و بودجه که نهاد متولی توسعه در کشور است و یا توسط بخش خصوصی انجام شود که همه این‌ها در توسعه منطقه تاثیر می‌گذارد و مجموعه این طرح‌ها مزیت‌های نسبی، حلقه سوم توسعه مناطق است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha