• دوشنبه / ۱۵ شهریور ۱۴۰۰ / ۰۹:۱۵
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 1400061510751
  • خبرنگار : 71628

رهبر شورای راه نجات افغانستان: طالبان نیازمند روابط با ایران و پاکستان است

رهبر شورای راه نجات افغانستان: طالبان نیازمند روابط با ایران و پاکستان است

رهبر شورای راه نجات افغانستان در گفت‌وگویی به تمایل طالبان برای ایجاد روابط با کشورهای منطقه از جمله ایران اشاره کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری تاس،  محمد اکبر آغا، رهبر شورای عالی راه نجات افغانستان که از فرماندهان پیشین طالبان نیز بوده است، روز یکشنبه در گفت و گو با خبرگزاری تاس درباره روابط  خارجی طالبان گفت: ایران و پاکستان کشورهایی هستند که ما می‌خواهیم با آنها ارتباط داشته باشیم. آنها به ما نیاز دارند و ما هم به آنها نیاز داریم. 
احمد آغا در ادامه گفت: باید روابطی گسترده با مسکو داشته باشیم چون به هم به نفع طالبان و هم به نفع روسیه است. 
طبق گفته او، طالبان هیچ مخالفتی با وجود سفارت آمریکا در کابل ندارد اما واشنگتن از آن می‌هراسد. 
رهبر شورای راه نجات افغانستان همچنین در این باره گفت: پیش از یورش آمریکا به افغانستان، امکان ایجاد روابط خوب با واشنگتن وجود داشت. اما پس از حمله شان و پس از جنایت هایشان روابط بدتر شده است. 
او افزود: احتمالاتی وجود دارد که روابط  (دیپلماتیک) میان آمریکا و طالبان برقرار شود. 
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۶-۱۵ ۱۲:۴۷

کاش واقعا رفتار طالبا با گذشته تفاوت کند