به گزارش ایسنا، طی هفتههای اخیر شاهد سرعت گرفتن روند واکسیناسیون، به واسطه ورود پی در پی محمولههای واکسن از مسیرهای مختلف به کشور هستیم؛ موضوعی که همراه با افزایش تعداد و زمان فعالیت مراکز و پایگاههای واکسیناسیون، در برگیری بیشتر شمول برخورداری از امکان تزریق واکسن و همچنین ایجاد امکان انتخاب بین انواع مختلف واکسنهای موجود در ایران و جهان، موجی از امید را در جامعه ایجاد کرده است؛ امیدی که نمود آن را میتوان در حضور گسترده مردم برای دریافت واکسن، به عینه مشاهده کرد.
براساس گزارشهای آماری، استان فارس در بحث واکسیناسیون علیه کروناویروس، به واسطه برنامهریزیهای قبلی و هماهنگی و همکاری مطلوب بین دستگاهی و به میدان آمدن همه ظرفیتها، چند گامی جلوتر از سایر استانها و در مواردی حتی از تهران، حرکت کرده است و این حرکت با تسری به شهرستانهای مختلف و افزایش ظرفیتهای واکسیناسیون در نقاط مختلف فارس، با شتابی بیشتر ادامه دارد.
آمارها نشان از رکوردشکنی روزانه استان فارس در تعداد واکسن تزریق شده روزانه، در تناسب با تعداد واکسنهای تخصیص یافته، دارد؛ به طوریکه مقایسه آماری بین تعداد واکسنهای تزریق شده در پایان تیرماه و پایان روز 23 شهریور ماه، در استان فارس به خوبی گویای گسترش پوشش ایمنی با توسعه واکسیناسیون است. برپایه آمارها، تا پایان تیرماه حدود 450 هزار دوز واکسن به اعضای گروههای هدف در استان 5 میلیون نفری فارس تزریق شده بود، آماری که روز گذشته به بیش از 2 میلیون و 300 هزار دوز، رسید.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این خصوص بر لزوم مشارکت و همکاری همگانی برای اجرای بهتر برنامه واکسیناسیون عمومی کرونا تاکید کرد.
مهرزاد لطفی چهارشنبه 24 شهریور در چهارصد و ششمین نشست دانشگاهی مدیریت کرونا و ارتباط ویدئو کنفرانسی با روسای مراکز بهداشت شیراز و روسای شبکه های بهداشت و درمان شهرستان ها، از تلاش تمام مجموعه سلامت استان برای ارایه خدمات سلامت به مردم فارس به ویژه در مقابله با کرونا و اجرای موفق برنامه واکسیناسیون عمومی بر علیه بیماری کووید۱۹ قدردانی کرد و عملکرد خوب و موفق دانشگاه در کشور را حاصل تلاش تمام پزشکان، پرستاران، بهورزان، کارشناسان و کارکنان دانشگاه در سراسر استان دانست.
او با اشاره به اهمیت اجرای برنامه واکسیناسیون عمومی کرونا بر اساس اولویت های سنی و شغلی تعیین شده از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، این برنامه را یک اقدام مهم ملی خواند که نیازمند همراهی، همکاری و مشارکت تمام سازمان ها، نهادها و ادارات دولتی و خصوصی است.
لطفی اضافه کرد: برای مدیریت موفق کرونا در استان، تمامی شبکه های بهداشت و درمان در شهرستان ها با تمام توان در حال تلاش و فعالیت هستند و عملکرد مجموعه سلامت استان به صورت روزانه در ستاد مدیریت کرونا دانشگاه بررسی و موارد مختلف از سوی کارگروه های این ستاد، پیگیری می شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز پیشبرد موفق برنامه واکسیناسیون و تلاش برای اجرای هرچه بهتر این برنامه ملی را در اولویت نخست کار روسای شبکه های بهداشت و درمان قرار داد.
لطفی با بیان اهمیت توسعه واکسیناسیون به عنوان راهکار مهم افزایش ایمنی جامعه در برابر این اپیدمی، بر ضرورت اطلاع رسانی و آگاهی بخشی در این زمینه با مشارکت مسوولان شبکه های بهداشت و درمان، مسوولان شهرستان ها و رسانه ها تاکید کرد.
این مقام مسئول آمارهای گسترده فعالیت ها و اقدامات دانشگاه علوم پزشکی در زمینه مقابله با کرونا را نشانگر جدیت و همت تمام مجموعه دانشگاه برای بهبود سلامت جامعه و ارتقای ایمنی مردم در مقابل این اپیدمی دانست و افزود: روند واکسیناسیون کرونا در استان شدت گرفته و امید است با تلاش های انجام شده، بتوانیم به زودی شاهد افزایش ایمنی جامعه در برابر این بیماری باشیم.
لطفی همچنین لزوم مراجعه برای تزریق دوز دوم واکسن در افرادی که دوز اول واکسن کرونا را دریافت کرده اند را یادآور شد و از روسای شبکه های بهداشت و درمان شهرستان خواست، در تعامل با مسوولان شهرستان ها به ویژه فرمانداران و ائمه جمعه، اهداف و برنامه های حوزه سلامت در هر منطقه و شهرستان را پیگیری و دنبال کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در ادامه با اشاره به شرایط متفاوت شهرستان ها، نوع مشاغل و همچنین وجود جمعیت عشایری، بر راه اندازی مراکز سیار واکسیناسیون در راستای ارایه بهتر خدمات به جمعیت هدف تاکید کرد.
نقش موثر و مهم خیرین در پیشبرد بهتر اهداف سلامت
لطفی با تبیین نقش موثر و مهم خیرین در پیشبرد بهتر اهداف سلامت محور به ویژه در زمینه مقابله با کرونا و اجرای برنامه واکسیناسیون کرونا، از همراهی و مشارکت آنها در پیشبرد اهداف عرصه سلامت، تقدیر کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز اظهار کرد: در مقطع حساسی از تاریخ قرار داریم و کار بزرگی برای کنترل و مقابله با بیماری کووید۱۹ در حال انجام است و عظمت و بزرگی اقدامات مجموعه سلامت در تاریخ ماندگار خواهد شد.
لطفی همچنین از مردم خواست به شایعاتی که گاهی ممکن است در فضای مجازی منتشر شود توجه نکنند و اخبار و اطلاعات مختلف حوزه سلامت را، تنها از منابع رسمی و معتبر دریافت کنند.
انتهای پیام
نظرات