• سه‌شنبه / ۶ مهر ۱۴۰۰ / ۱۴:۰۵
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1400070603743
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

ناظر داوری هندبال بانوان:

جهانی شدن هندبال بانوان نگاه ها به این رشته را حرفه‌ای‌تر می‌کند

جهانی شدن هندبال بانوان نگاه ها به این رشته را حرفه‌ای‌تر می‌کند

ایسنا/اصفهان بیست و پنجمین دوره مسابقات هندبال قهرمانی جهان از دهم آذرماه در اسپانیا آغاز می‌شود، رویدادی که برای نخستین بار با حضور ۳۲ تیم برگزار می‌شود. افزایش تعداد تیم‌ها، سهمیه آسیا را بیشتر کرد و قرار شد ۶ تیم برتر رقابت‌های قهرمانی آسیا، راهی اسپانیا شوند.

تیم ملی هندبال بانوان پس از برگزاری اردوهای فشرده و سخت راهی اردن شد و تنها با یک شکست مقابل ژاپن در دور مقدماتی علاوه بر کسب جواز اولین حضور در مسابقات جام‌جهانی اسپانیا، راهی مرحله بعدی شد؛ هر چند در ادامه راه هندبالیست‌های دختر دو شکست دیگر متحمل شدند و در جایگاه چهارم آسیا قرار گرفتند.

آزاده وسیلی - ناظر داوری و کارشناس هندبال در خصوص عملکرد تیم ملی هندبال در رقابت‌های آسیایی و کسب رتبه چهارم آسیا، در گفت وگو با ایسنا، اظهارکرد: تیم ملی هندبال بانوان ایران برای اولین بار به مسابقات جام جهانی راه پیدا کرد و این بی شک برای رشته‌ای مانند هندبال که موفقیت آن نیازمند یکپارچگی و زیرساخت و برنامه‌ریزی است، اتفاق بسیار مهمی است.

وی افزود: موفقیتی که امسال در مسابقات آسیایی حاصل شد، نتیجه تلاش امیدوارانه جامعه هندبال زنان در سال های اخیر است، تلاش‌هایی که مدیریت ارشد فدراسیون را به نقطه عطف اعتماد در تصمیم برای تشکیل، برگزاری اردوها و اعزام تیم ملی به مسابقات آسیایی رساند. تیم ملی هندبال بانوان ایران که در دوره‌های گذشته در مسابقات آسیایی شرکت کرده بود، تجارب موفقی نداشت و باخت با اختلاف زیاد همواره وزن تجربه شکست را سنگین‌تر کرده بود.

این کارشناس هندبال بانوان ادامه داد: شاید به همین خاطر حضور موفق بانوان در این دوره و کسب نتایج آبرومند در مجموع مسابقات و راهیابی به مسابقات جهانی را بتوان نقطه شروعی برای نگاه حرفه‌ای و جامع‌تر به این بخش از جامعه هندبال ایران دانست، چرا که بانوان ایران در مجموع با گذراندن ۷ اردوی داخلی و از همه مهم‌تر استفاده از ظرفیت فنی، کادر فنی تمام ایرانی خود به این موفقیت دست پیدا کرد.

وسیلی اضافه کرد: اقدام به موقع فدراسیون در تصمیم برای اعزام موفق و استفاده از همه ظرفیت‌ها، بی طرفی در انتخاب بازیکنان، شایسته سالاری و اعتماد به مربیان بانوی حاضر در لیگ و استفاده از ظرفیت دانش آن‌ها و ایجاد حس امید و حمایت یکپارچه و انسجام در جامعه هندبال جهت پشتیبانی از تیم ملی بانوان در مجموع موفقیتی را رقم زد که حلاوت آن کام کل جامعه ورزش بانوان را شیرین کرد.

وی خاطر نشان کرد: امیدوارم در ادامه راه نیز فدراسیون همچون این مدت حمایت خود را از تیم ملی بانوان ادامه دهد و اردوهایی در سطح جهانی برای بانوان در نظر بگیرد و بازیکنان نیز قدرِ این فرصت عالی را به خوبی بدانند و بتوانند با آمادگی وارد عرصه رقابت جهانی شوند و ظرفیت و استعدادهای خود را در سطح جهانی به نمایش بگذارند.

ناظر داوری  با بیان اینکه هندبال یکی از رشته های ریشه دار در ورزش بانوان است، گفت: هندبال در کشور جایگاه خوبی دارد، فعالیت کانون‌های هندبال و برگزاری منظم مسابقات هندبال دانش‌آموزی به تقویت زیر ساختها کمک کرده و در سطح لیگ نیز همواره تیم‌های خوب و قدرتمندی در لیگ داشتیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha