علیرضا علیزاده ظهر امروز (۶ مهرماه) در حاشیه برگزاری رزمایش بزرگ آمادگی مقابله با بحران سیل شمالغرب کشور، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در مانوری که برگزار شد، همه عملیات با موفقیت انجام شد و در عملیات شکستن سد، نگرانیهایی که در سد تهم داشتیم برطرف و آب تصفیهخانه زنجان برقرار شد.
وی افزود: به دنبال اعلام پایان عملیات با کمک همه افراد و استانهای معین و همجوار و آذربایجانشرقی و غربی، کردستان، گیلان، زنجان و اردبیل عملیات برقرسانی و آبرسانی انجام شد و مشکلی از این لحاظ وجود ندارد.
این مسئول ادامه داد: در این عملیات ۱۷ اکیپ حضور داشتند و از استانداری و مدیریت بحران، آتشنشانی و هلالاحمر نیز حضور داشتند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان تصریح کرد: در عملیات حل مشکل هدایت سیلاب که با حضور اکیپ غواصی انجام شد و خوشبختانه مشکلی در عملیات پیش نیامد و در این عملیات علاوه بر آبرسانی سیار، مشکل مناطق تحت پوشش نیز حل شد.
علیزاده یادآور شد: در بحث برق نیز عملیات شکستگی چند پست برق را داشتیم که این موارد نیز برطرف شده و کل منطقه برقدار شد. همچنین شبکه ۲۰ ولت جدید هم دچار مشکل شده بود که برطرف و همه مسیر برقدار شد.
انتهای پیام
نظرات