عباسعلی نجفی در در نخستین جلسه هم اندیشی جهت اجرای عملیات راهداری زمستانی در سطح جاده های مازندران اظهارکرد: با توجه به اینکه مازندران تنها استانی است که از طریق سه محور شریانی به پایتخت کشور ارتباط دارد و بخش اعظمی از ترافیک و تردد کشور از پایتخت به این استان بوده باید در خصوص ایمن سازی و افزایش ضریب ایمنی جاده های این منطقه نگاه ویژه و ملی صورت بگیرد.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مازندران در ادامه بر ضرورت برقراری تردد در تمامی ایام سال اشاره و تصریح کرد: حفظ ارتباطات و تداوم جریان پیوسته شبکه حمل و نقل و بالاخص شبکه حمل و نقل جاده ای در تمامی ایام سال از اهمیت ویژه ای برخوردار است که کوچکترین عامل بازدارنده این جریان پیوسته ، صدمات جبران ناپذیری را به طور مستقیم و غیر مستقیم وارد خواهد ساخت.
وی افزود: تجربه نشان داده است علی رغم نشستها و جلسات هماهنگی و اعلام آمادگی بخشای مختلف، همواره چندین شبانه روز سخت و غیر منتظره پیش روی ما است که باید با رویکرد تحول گرایانه نسبت به اجرا وظایف راهداری زمستانی اقدام گردد که در این مواقع بحرانی غافلگیر نشویم.
نجفی خاطرنشان کرد: در حال حاضر سامانههای متعددی در حوزههای تخصصی راهداری وجود دارد که با توجه به اطلاعات گردآوری شده از طریق این سامانه و به روز رسانی بانک اطلاعاتی آنها میتوانیم با شناسایی مشکلات، نسبت به برنامه ریزی و اتخاذ راهکارهای رفع این موانع و مشکلات اقدام کنیم.
مدیرکل راهداری وحمل و نقل جادهای مازندران همچنین توضیح داد: سامانه pms به عنوان بانک اطلاعات رویه راهها، سامانه bms به عنوان بانک اطلاعات پلها، سامانه ۱۴۱ و rms به عنوان بانک اطلاعات حوادث جاده ای، بانک اطلاعات فعالیتهای روزانه راهداری و پروژههای راهداری، همچنین سامانه cmms به عنوان بانک اطلاعات ماشین آلات راهداری، سامانه cms جهت رصد نقطهای ماشین آلات راهداری و بانک اطلاعات حریم راهها از مهمترین ابزارهای دریافت اطلاعات و بررسی مشکلات موجود ودر نهایت برنامه ریزی و مدیریت اجرایی است.
نجفی در این نشست ابراز امیدواری کرد بتوانیم با بهره گیری از تجربیات و تعامل تمامی مدیران و برگزاری جلسات مستمر و ماهانه بستری مناسب برای ارتقای ایمنی سفر فراهم کنیم.
انتهای پیام
نظرات