• شنبه / ۲۶ مهر ۱۴۰۴ / ۰۹:۱۷
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 1404072616380
  • خبرنگار : 71460

تمام موفقیت‌های چلسی به نام آبراموویچ؟

تمام موفقیت‌های چلسی به نام آبراموویچ؟

هافبک نیجریه‌ای سابق آبی‌های لندن بر این باور است که تمام موفقیت‌های چلسی به خاطر کارهایی بودند که مالک سابق این تیم انجام داد.

به گزارش ایسنا، جان تری، کاپیتان سال‌های پیش چلسی، در جریان پخش زنده پادکست The Obi One از نحوه رفتار با رومن آبراموویچ، مالک سابق این باشگاه، ابراز ناراحتی کرد و یان اوبی میکل نیز به موافقت با او پرداخت.

چند سال پیش بریتانیا چندین نفر از افرادی را که با ولادیمیر پوتین در ارتباط بودند تحریم کرد و این افراد از انگلیس اخراج شدند. یکی از این نفرات رومن آبراموویچ، مالک روس چلسی، بود. در همین رابطه آبراموویچ از باشگاه چلسی استعفا کرد.

یان اوبی میکل با ابراز تاسف از نحوه رفتار با رومن آبراموویچ در انگلیس گفت: رومن به همه اطرافیانش اهمیت می‌دهد، چه بازیکنان و چه هواداران. هنوز به یاد دارم وقتی پدرم در نیجریه ربوده شد، او ابتکار عمل را به دست گرفت و توانست نجاتش دهد. او خیلی نگران وضعیت من بود و به من گفت: میکل، الان به چه چیزی نیاز داری؟ آیا جایی هست که بتوانم به تو کمک کنم؟ آیا می‌دانی چگونه پدرت را نجات دهی؟ من پاسخ دادم: نمی‌دانم، هنوز با آدم‌ربایان تماس نگرفته‌ام. سپس او گفت: ۲۴ ساعت به من فرصت بده! من پدرت را سالم برمی‌گردانم و این عشقی بود که او به بازیکنانش و به کل باشگاه داشت. ما به خاطر رومن به اینجا رسیده‌ایم. ما چلسی هستیم، جام‌های زیادی را برده‌ایم و یکی از بزرگترین باشگاه‌های جهان‌ایم و همه این‌ها به لطف رومن آبراموویچ است.

چلسی پس از فروخته‌شدن به رومن آبراموویچ، پنج لیگ برتر، دو لیگ قهرمانان اروپا، پنج جام حذفی، سه جام اتحادیه، دو عنوان قهرمانی در اروپا و یک جام جهانی باشگاه‌ها را به دست آورد. خیلی از این موفقیت‌ها به خاطر تزریق پولی بود که آبراموویچ به باشگاه لندنی داشت.  میلیونر روس در نهایت پس از مسدودشدن دارایی‌هایش در انگلیس که در پی جنگ روسیه و اوکراین رخ داد، تصمیم به فروش باشگاه گرفت و تاد بولی آمریکایی مالکیت چلسی را عهده‌دار شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha