به گزارش ایسنا، مهدی پیرهادی با اشاره به ضرورت ایمن سازی ساختمانهای تهران گفت: آتشنشانها ضابط قضایی محسوب نمی شوند و آنها با مشکلات بسیاری مواجه هستند و ضروری است تا با ایجاد کمیته ای از دولت و شهرداری و قوه قضاییه و دیگر نهادهای حاکمیتی این مساله حل و فصل شود تا جلوی هر گونه حادثه ای مانند پلاسکو گرفته شود.
نکته مهم پس از وقوع این حادثه، اهمیت توجه به ایمن سازی ساختمان ها و مراکز اداری و تجاری است، ساختمان هایی که ممکن است هرلحظه از شبانه روز حادثه ای وحشتناک دامن گیرشان شود و نمونه بازر و دردناک آن، ساختمان پلاسکو است و اکنون به پنجمین سالگرد اسفناک این حادثه و نیز آتشنشانان شهید آن نزدیک می شویم. اتفاقی که نباید تکرار شود.
پیر هادی ادامه داد: ریزش و آتش سوزی بزرگ پلاسکو، اتفاق و حادثه ای بود که اگر برای ایمن سازی آن کمی زودتر اقدام می شد، آتشنشانان ما جان خودشان را از دست نمی دادند و خانوادهایشان عزادار نمی شدند. حال ساختمانهای زیادی در تهران نیازمند ایمن سازی هستند که ضرورت دارد مالکان آنها هر چه سریع تر نسبت به ایمن سازی آن ها اقدام کنند، اما نکته قابل توجه هشدارهای سازمان آتش نشانی به آن هاست که باید هرچه سریع تر پیگیری شود.
گفتنی است حادثه آتش سوزی در خیابان جمهوری بعد از چهارراه استانبول، در سوم آبان ماه ساعت ۱:۳۴ بامداد خ داد که این حریق به سامانه ۱۲۵ اعلام و ماموران پنج ایستگاه آتش نشانی به همراه دو دستگاه نردبان هیدرولیکی به محل حادثه اعزام شدند.
در این ارتباط سید جلال ملکی، سخنگوی سازمان آتش نشانی با اشاره به مصدوم شدن یک آتش نشان در این حادثه افزود: با حضور آتش نشانان در محل مشاهده شد که طبقه آخر یک ساختمان تجاری قدیمی سه طبقه قدیمی دچار آتش سوزی شده است.
بر اساس گزارش روابط عمومی شورای شهر تهران، وی با بیان اینکه این ساختمان دارای سقف های چوبی بود خبر داد که آتش از همین قسمت شعله ور شده و در حال سرایت به سایر قسمت های این پاساژ بود و بخشی از سقف های چوبی این ساختمان بدلیل شدت حرارت تخریب شد. زمان اتفاق حادثه، فردی در ساختمان نبود اما یک آتش نشان دچار مصدومیت شد که برای درمان به نیروهای اورژانس تحویل داده شد.
انتهای پیام
نظرات