• یکشنبه / ۷ آذر ۱۴۰۰ / ۱۲:۴۷
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1400090705073

رئیس شورای شهر:

بیشترین معلولان مشهد در منطقه ۲ شهرداری زندگی می‌کنند

بیشترین معلولان مشهد در منطقه ۲ شهرداری زندگی می‌کنند

ایسنا/خراسان رضوی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد با اشاره به اینکه ۳۱ هزار و ۳۷۷ نفر معلول در مشهد داریم، گفت: بیشترین معلولان مشهد در منطقه دو شهرداری هستندو ۲۶۴ نفر معلول در این منطقه زندگی می‌کنند. 

حسن موحدیان امروز در چهاردهمین جلسه علنی ششمین دوره شورای اسلامی شهر مشهد که در تالار شهر برگزار شد، با اشاره به ۱۲ آذر روز معلولان گفت: ۳۱ هزار و ۳۷۷ نفر معلول در مشهد داریم که ۳۶.۸ درصد را زنان و ۶۳.۲ درصد را مردان تشکیل می‌دهند. ۵۵ هزار نفر معلولیت خیلی شدید،  ۱۹ هزار و ۷۵۵ نفر معلولیت شدید، ۵۳ هزار و ۹۵۷ نفر  معلولیت متوسط و ۵۶۷۵ نفر هم معلولیت خفیف دارند. 

وی ادامه داد: بیشترین معلولان مشهد در منطقه دو شهرداری هستند. در خصوص مناسب‌سازی این منطقه اولویت دارد. ۲۶۴ نفر معلول در این منطقه زندگی می‌کنند. 

رئیس شورای اسلامی شهر مشهد تصریح کرد: شهرداری و شورا در دوره ششم  توجه خاصی به مناسب‌سازی خواهند داشت. امیدواریم بتوانیم کارنامه قابل قبولی ارایه کنیم. فردا خود ما هم جزو افرادی خواهیم بود که باید در یک بستر مناسب‌سازی شده قدم بگذاریم. هرچند معلولان در اقلیت هستند، اما باید مورد توجه همه با باشند و کمک کنیم که بتوانند در شهر رفت‌وآمد کنند و مناسب‌سازی‌های خوبی در شهر صورت بگیرد. 

موحدیان با اشاره به ۷آذر روز نیروی دریایی، بیان کرد: کمتر از نیروی دریایی نام برده می‌شود، اما باید قدرشناس آنها باشیم. آنها حماسه‌های بزرگی را در جنگ آفریدند. 

وی همچنین با اشاره به روز مجلس بیان کرد: امام خمینی بارها از مدرس یادکردند و به بزرگی و شجاعت او اشاره کردند. او اهل تطمیع نبود. از خصوصیات بزرگ مدرس این بود که فریب نمی‌خورد. انشالله ما هم در رویه خود و انجام کارها از مدرس پیروی کنیم. 

رئیس شورای اسلامی شهر مشهد با اشاره به اینکه هشتم آذرماه مانور سراسری ایمنی و زلزله را داریم، بیان کرد: استحکام ساختمان‌ها و مقاوم‌سازی آنها مسئله مهمی است، مخصوصا بناهای عمومی مثل مساجد،بیمارستان و... . در برخی مساجد مقررات ساختمان‌سازی رعایت نشده که باید به این موضوع بپردازیم؛ در این شورا درخصوص ایمنی و زلزله حرف‌های زیادی داریم و باید اقدامات زیادی را انجام دهیم. 
 

نام‌گذاری دو معبر فرعی به نام شهدا/ مطالعات ایجاد پیاده‌راه‌های موقت انجام می‌شود

نام‌گذاری دو معبر فرعی از دستورکارهای امروز جلسه شورای شهر مشهد بود که براساس لایحه مصوب، در منطقه ۶ مشهد  معبر فرعی پورسینا ۵۰/۲ واقع در بلوار حر به نام شهید علی احمدی قزلق و در منطقه ۹ معبر فرعی رادان ۲۰ واقع در دلاوران ۶۳ با حفظ شماره به نام شهید حسین دلشاد نامگذاری می‌شود.

مهدی ناصحی، عضو شورای شهر مشهد در جریان تصویب این لایحه در تذکری بیان کرد: برخی نام‌های جدید شهدا که در خیابان‌های اصلی گذاشته می‌شود نام شهدای قبلی حذف می‌شود و باید در این زمینه تدابیر لازم درنظر گرفته شود که این اتفاق رخ ندهد.

حسن منصوریان، رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، زیارت، گردشگری و رسانه شورای شهر مشهد در پاسخ به ناصحی گفت:  این موضوع یک رویه نیست بلکه یک اتفاق بود که به محض اطلاع از این موضوع همکاران ما در معاونت فرهنگی وارد شدند و اصلاح شد. قبلا برخی معابر سلیقه‌ای نام‌گذاری شده و مصوبه ندارند. ما قصد نداریم نام شهدا را با نام شهدای دیگر عوض کنیم، بلکه حتی می‌خواهیم نام شهدای قبلی را هم که مصوبه نداشته‌اند، تصویب کنیم.

طرح انجام  مطالعه ایجاد پیاده‌راه‌های موقت در معابر سطح شهر  از دیگر مصوبات جلسه امروز شورای شهر مشهد بود که براساس این لایحه شهرداری مشهد مکلف است پیشنهادات اجرایی ایجاد پیاده‌راهای موقت و زمانی در معابر سطح شهر را ( با درنظر گرفتن شرایط لازم همچون بافت پیرامونی معیر، وجود معابر جایگزین، امکان انسداد مقطعی، وجود تقاضای عابر پیاده و...) را برای معابر دارای مطالعات مرتبط (۱۰ معبر) را ظرف مدت ۲ ماه و در خصوص کلیه معابر سطح شهر تا پایان سال جاری به شورای اسلامی شهر ارائه نماید. در انتخاب معابر برای ایجاد پیاده‌راه موقت، معابر با نقش پیاده‌راه و پیاده‌مدار پیشنهادی طرح‌های تفصیلی و همچنین معابر با سابقه عملکردی محور زیارت حرم مطهر رضوی با مدنظر قرار دادن موضوعات هویتی و فرهنگی در اولویت قرار خواهند داشت. همچنین  در صورت ایجاد بار مالی شهرداری مشهد مقدس مکلف است آثار مالی ناشی از اجرای طرح را در اصلاح بودجه ۱۴۰۰لحاظ نماید.

ایمان فرهمندی، رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد در پاسخ به پرسش یکی از اعضا درمورد اقداماتی که قرار است در این پیاده‌راه‌ها انجام شود، بیان کرد: پیاده‌راه‌ها موقت هستند و به مناسبت‌های مختلف می‌توان از آن استفاده‌های مختلفی کرد. در اینجا بیشتر موضوع فرهنگسازی است. اگر صرفا قرار بود فقط پیاده‌راه شود و جلوی ماشین‌ها را بگیریم که به آن معابر نیایند، بار مالی نداشت. اینکه طرح مطالعه گذاشته‌ایم به همین دلیل است که مطالعات درخصوص اینکه قرار است چه اتفاقاتی در پیاده‌راه‌ها رخ دهد، انجام شود.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha