• پنجشنبه / ۱۵ آبان ۱۴۰۴ / ۲۰:۴۴
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404081509585
  • خبرنگار : 51065

رئیس سازمان امور مالیاتی:

اجرای طرح مالیات نشاندار موجب افزایش اعتماد عمومی و تکمیل پروژه‌های عمرانی مردم‌محور شد

اجرای طرح مالیات نشاندار موجب افزایش اعتماد عمومی و تکمیل پروژه‌های عمرانی مردم‌محور شد

ایسنا/خراسان رضوی رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور گفت: اجرای طرح مالیات نشان‌دار طی دو سال اخیر موجب افزایش اعتماد عمومی و تکمیل پروژه‌های عمرانی مردم‌محور در سراسر کشور شده و پیشنهاد شده است که سهم این طرح از یک درصد فعلی افزایش یابد.

محمدهادی سبحانیان امشب ۱۵ آبان ماه در حاشیه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی خراسان رضوی و در جمع خبرنگاران، با اشاره به سیاست‌های این سازمان در جهت ارتقای تمکین مالیاتی و افزایش اعتماد میان مؤدیان، اظهار کرد: یکی از اهداف اصلی نظام مالیاتی این است که مردم اطمینان داشته باشند مالیاتی که پرداخت می‌کنند، صرف توسعه و آبادانی مناطق خودشان می‌شود.

وی افزود: طرح نشاندار کردن مالیات با همین هدف اجرا شد و خوشبختانه در دو سال اخیر با استقبال گسترده مردم مواجه بوده است.

به گفته‌ی سبحانیان، منابع حاصل از این طرح موجب تکمیل بسیاری از پروژه‌های نیمه‌تمام در حوزه‌های بهداشتی، آموزشی و عمرانی شده است.

رئیس کل سازمان امور مالیاتی ادامه داد: با موافقت ضمنی وزیر محترم امور اقتصادی و دارایی، سازمان پیشنهاد داده سهم فعلی یک‌درصدی مالیات نشاندار به دو درصد افزایش پیدا کند تا دامنه اثرگذاری این طرح گسترده‌تر شود. البته این موضوع هنوز در مرحله بررسی است و پس از طی مراحل قانونی نهایی خواهد شد.

وی درباره استرداد مالیات بر ارزش افزوده صادرکنندگان نیز بیان کرد: در گذشته، به‌دلیل نظام سنتی مالیات‌ستانی و فاکتورهای کاغذی، رسیدگی به پرونده‌ها زمان‌بر بود و فرآیند استرداد بعضاً ماه‌ها یا حتی سال‌ها طول می‌کشید. اما اکنون با راه‌اندازی سامانه مؤدیان و پایانه‌های فروشگاهی، مدت زمان استرداد به‌طور قابل توجهی کاهش یافته است.

سبحانیان، با اشاره به آمار خراسان رضوی افزود: در هفت‌ماهه نخست امسال، میزان استرداد مالیات در این استان نسبت به مدت مشابه سال قبل حدود ۵۰ درصد رشد داشته است. صادرکنندگانی که ۱۰۰ درصد فعالیت‌شان صادراتی است و فروش داخلی ندارند، استرداد مالیات‌شان بلافاصله انجام می‌شود و مؤدیانی که صورتحساب الکترونیک صادر می‌کنند نیز بدون نیاز به رسیدگی‌های زمان‌بر، به‌صورت سیستمی مالیات خود را دریافت خواهند کرد.

وی درباره لایحه اصلاح معافیت‌های مالیاتی نیز اظهار کرد: اصلاح و ساماندهی معافیت‌های مالیاتی از تکالیف قانون برنامه هفتم توسعه است و برای تحقق هدف افزایش یک درصدی نسبت مالیات به تولید ناخالص داخلی ضرورت دارد. لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم از سوی وزارت امور اقتصادی و دارایی و سازمان امور مالیاتی تدوین و به مجلس شورای اسلامی ارسال شده و هم‌اکنون در کمیسیون اقتصادی مجلس در حال بررسی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha