• دوشنبه / ۲ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۲:۱۱
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 1400120201312
  • خبرنگار : 30165

فراخوان "شمس تبریزی"؛ طرح پژوهشی مشترک بین ایران و ترکیه

فراخوان "شمس تبریزی"؛ طرح پژوهشی مشترک بین ایران و ترکیه

سومین فراخوان طرح‌های پژوهشی مشترک دو کشور ایران و ترکیه در قالب همکاری سازمان تحقیقات پژوهش‌های علمی و فناوری ترکیه (TÜBİTAK) و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری (MSRT) منتشر شد.

به گزارش ایسنا، سومین فراخوان طرح‌های پژوهشی مشترک جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ترکیه تحت عنوان "شمس تبریزی" به دنبال برگزاری فراخوان‌های اول و دوم طرح‌های پژوهشی جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ترکیه در سال‌های ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ منتشر شد. ثبت نام برای این فراخوان از ۲۹ بهمن ۱۴۰۰ شروع شده و در ۳۰ خرداد ۱۴۰۱ پایان می‌یابد.

فراخوان‌های اول و دوم بر اساس تفاهم‌نامه همکاری بین شورای تحقیقات علمی و فناوری ترکیه (TÜBİTAK) و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری (MSRT) و با استقبال پژوهشگران دو کشور اجرا شد. در قالب این برنامه تعداد چهل و دو طرح مشترک بعد از تایید نهایی توسط داوران دو طرف معرفی شد که پس از عقد قرارداد با پژوهشگران، همکاری علمی متقابل آنها در قالب پروپوزال‌های تایید شده درحال اجرا است.

ویژگی فراخوان سوم علاوه بر حضور مجدد موسسه ملی توسعه تحقیقات پزشکی (NIMAD) به نمایندگی از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی جهت پوشش طرح‌های منتخب از حوزه علوم پزشکی همانند فراخوان دوم، پیوستن مرکز مطالعات و همکاری‌های علمی بین‌المللی وزارت عتف جهت مشارکت در اجرای فراخوان به همراه دانشگاه تبریز و موسسه نیماد است.

محققان و اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و نیز وزارت بهداشت، درمان و علوم پزشکی (که دارای عضویت در سامانه https://isid.research.ac.ir/ هستند) بعد از توافق با یکی از محققان و اعضای هیات علمی مراکز تحقیقاتی یا دانشگاه‌های ترکیه‌ای و تهیه پروپوزال مشترک نسبت به بارگذاری این طرح‌ها در وبگاه‌های ویژه اقدام خواهند کرد و بعد از داوری توسط کمیته‌های داوری طرفین، طرح‌های نهایی توسط کمیته‌ای مشترک انتخاب خواهند شد.

اطلاعات و قوانین حاکم بر این طرح‌ها، برنامه زمانبندی و فرم پروپوزال جهت دسترسی محققان زیر مجموعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و یا وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی از طریق آدرس‌های ذیل قابل دسترسی است:

https://rms.cissc.ir

https://irtu.tabrizu.ac.ir/ و http://rms.nimad.ac.ir/ و https://www.tubitak.gov.tr/

بنابر اعلام روابط عمومی وزارت علوم، دانشگاه تبریز به نمایندگی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری (MSRT) و به عنوان مرجع ملی همکاری‌های علمی با کشور ترکیه مسئولیت هماهنگی‌های لازم، مذاکرات و اجرای فراخوان‌ها را برعهده داشته است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha