• چهارشنبه / ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۵:۰۹
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1400121814656
  • خبرنگار : 71431

همه باید وقوع بحران را باور کنند

همه باید وقوع بحران را باور کنند

رئیس پیشین سازمان مدیریت بحران کشور تاکید کرد که باور به وقوع بحران باید در تمام دستگاه‌ها ایجاد و تقویت شود.

به گزارش ایسنا، اسماعیل نجار در مراسم افتتاحیه مرکز بین‌المللی مطالعات تاب‌آوری شهری پژوهشکده سوانح طبیعی  که امروز در محل این پژوهشکده برگزار شد، گفت: در کشور ما پس از زلزله رودبار و منجیل، گام‌های بسیار مهمی در راستای مدیریت سوانح به سمت پویایی هر چه بیشتر برداشته شد، اما تا رسیدن به نقطه ایده‌آل فاصله بسیار زیادی باقی مانده است.
وی آیین‌نامه 2800، قانون تشکیل سازمان مدیریت بحران کشور و قانون جدید مدیریت بحران و ... را جمله این اقدامات برشمرد و گفت: اما بازهم تا نقطه ایده آل فاصله وجود دارد و باید همه دستگاه ها توان و تلاش مضاعفی را به کار بگیرند.
نجار ادامه داد:  سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری پس از زلزله بم، حاوی سه نکته اساسی مدیریت واحد، پیشگیری و استفاده هرچه بیشتر از ظرفیت کشور است و قانون مدیریت بحران کشور نیز تلاش داشته پیرو همین سه اصل باشد. توجه به این نکته ضروری است که باور به وقوع بحران در تمام دستگاه‌ها باید ایجاد و تقویت شود و همه وقوع آن را باور کنند.
وی با توجه به طولانی‌شدن فرایند تصویب قانون مدیریت بحران کشور گفت: ما می بایست در بحث قانون‌گذاری و اجرا، اهمیت تقدم و تأخر اجرا و تصویب قوانین را در نظر بگیریم.
نجار در پایان به ضرورت مدنظر داشتن مدیریت بحران مؤثر در بدنه علمی، اجرایی و قانون‌گذاری کشور بیش از پیش اشاره کرد و گفت: در همین زمینه باید به پیشگیری از قبیل نظارت بر ساختمان‌ها و بازدیدهای دوره‌ای منظم، حفظ آرامش در زمان وقوع بحران با توجه به سطح حادثه و نیز تلاش در جهت بازگشتن به زندگی عادی در نواحی آسیب‌دیده توجه کرد.

رونمایی از نسخه بریل قانون مدیریت بحران کشور


 به گزارش ایسنا، محمدرضا شاملو معاون عمران روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی نیز در این مراسم گفت: افزایش تاب آوری در سکونتگاه‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است که در دهه اخیر در ابعاد مختلف برنامه‌ریزی فضایی مورد توجه قرار گرفته است.
وی ادامه داد: افزایش تاب آوری مستلزم تدوین برنامه‌های راهبردی و بلندمدت است که به شکل عملیاتی و واکنش سریع تدوین شود.
شاملو بر لزوم توجه به اقدامات، مسئولیت‌ها و سطوح اجرایی نهادهای حاکمیتی، نقش دستگاه‌های مختلف، ارائه طرح‌های پیشنهادی عمومی و اجرایی در زمینه نهادسازی، آموزش‌های عمومی و پیشگیری تاکید کرد و گفت: شناسایی روستاهای در معرض خطر که توسط پژوهشکده سوانح طبیعی انجام شده گام مهمی است؛ نتایج این مطالعات در حال حاضر نهایی شده است.


در این مراسم، از نسخه بریل قانون مدیریت بحران کشور رونمایی شد. نسخه بریل امکان همکاری و مشارکت بیشتر نابینایان در انجام پروژه های تاب آوری و مدیریت بحران را بیشتر از پیش فراهم خواهد کرد.

همچنین از خدمات تلاش‌های اسماعیل نجار در دوران تصدی ریاست سازمان مدیریت بحران کشور تقدیر شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha