به گزارش ایسنا، اعضای "مجمع استانداردهای متاورس" شامل بسیاری از شرکتهای بزرگی هستند که در این فضا کار میکنند و از شرکتهای تراشه سازی تا بازی و همچنین نهادهای استانداردسازی مانند W۳C را شامل میشوند.
بزرگترین غایب فهرست این شرکتها، اپل است که تحلیلگران انتظار دارند با معرفی یک هدست واقعیت ترکیبی در سال میلادی جاری یا آینده، به یک بازیگر اصلی در رقابت متاورس تبدیل شود.
شرکتهای بازی روبلوکس و نیانتیک و همچنین پلتفرمهای کریپتویی مبتنی بر متاورس مانند سندباکس یا دسنترالند، در میان اعضای این گروه نیستند.
اپل به هیات مدیره خود این محصول را نشان داده است اما هنوز برنامههای خود برای یک هدست واقعیت ترکیبی را به صورت علنی معرفی نکرده است. معرفی چنین دستگاهی، اپل را وارد رقابت مستقیم با مِتا میکند که آینده خود را بر مبنای رشد متاورس بنا گذاشته و سرمایهگذاری سنگینی در سخت افزار انجام داده است تا نگرش خود به دنیاهای مجازی را به واقعیت تبدیل کند.
مِتا که سابق بر این با نام "فیس بوک" شناخته میشد، در راستای تغییر رویکرد خود به سوی متاورس، سال گذشته نام خود را تغییر داد و برنامههایی را برای یک هدست واقعیت ترکیبی با نام کد "کامبریا" فاش کرده که قرار است امسال عرضه شود.
اپل در ایجاد استانداردهای وب مانند HTML۵ در گذشته مشارکت جدی داشته است. برای محتوای سه بعدی در متاورس، اپل با پیکسار روی فورمت فایل USDZ کار کرده و با ادوب برای اطمینان از پشتیبانی شدن این فورمت، همکاری کرده است.
نیل تروت، یکی از مدیران شرکت تراشه سازی انویدیا که ریاست مجمع استانداردهای متاورس را برعهده دارد، در بیانیهای به رویترز اعلام کرد: از پیوستن هر شرکتی به این گروه شامل فعالان دنیای کریپتو، استقبال میشود.
بر اساس گزارش رویترز، وی گفت: این گروه قصد دارد ارتباطات بین مجموعهای از سازمانها و شرکتهای استاندارد را تسهیل کرده و همکنش پذیری دنیای واقعی را به متاورس بیاورد اما اشاره نکرد چطور غیبت اپل روی این هدف تاثیر میگذارد.
انتهای پیام
نظرات