• شنبه / ۱ مرداد ۱۴۰۱ / ۰۷:۵۷
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1401050100050
  • منبع : نمایندگی همدان

جهاد دانشگاهی از حلقه‌های مهم و حیاتی در تحقق شعار سال است

جهاد دانشگاهی از حلقه‌های مهم و حیاتی در تحقق شعار سال است

ایسنا/همدان استاندار همدان گفت: "تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین" یک همت همگانی می‌طلبد و در این میان جهاد دانشگاهی نیز یکی از حلقه‌های مهم و حیاتی این رشته است.

علیرضا قاسمی‌فرزاد در گفت‌وگو با ایسنا به مناسبت سالگرد تاسیس جهاددانشگاهی، اظهار کرد: جهاددانشگاهی به منظور پاسخگویی به برخی از نیازهای پژوهشی، فرهنگی و آموزشی کشور ایجاد شده است تا بازویی برای تصمیم گیری و تصمیم سازی در کشور و استان‌ها باشد.

قاسمی فرزاد با بیان اینکه ما برای رسیدن به توسعه‌ی متوازن، نیاز به نیروی متخصص و آموزش دیده داریم، تصریح کرد: یکی از مراکزی که به خوبی این نیاز ما را برطرف می‌کند آموزش‌های کوتاه مدت و بلند مدت مجموعه جهاد دانشگاهی است که مأمنی مطمئن برای مدیران به حساب می‌آید. خوشبختانه جهاددانشگاهی با سبقه طولانی در این حوزه توانسته نیروهای با مهارت در حوزه‌های زیر مجموعه خود تربیت کند. 

وی در رابطه با فعالیت‌های پژوهشی جهاددانشگاهی عنوان کرد: بعد پژوهشی جهاد دانشگاهی در استان باعث می‌شود نیازهای اطلاعاتی برای اخذ تصمیمات بزرگ و کوچک را تأمین و پشتوانه محکم اطلاعاتی برای این تصمیمات باشد که خوشبختانه با ارائه آمارهای واقعی به خوبی این وظیفه را انجام می‌دهد. بنابراین ما سعی کردیم آنچه در حوزه مدیریت استان می‌تواند به بهبود عملکرد این مجموعه گسترده در بعدهای مختلف از جمله مراکز رشد، پارک علم و فناوری، پژوهشکده و مراکز آموزش عالی کمک کند، دریغ نکنیم. 

استاندار همدان ادامه داد: ما از این مجموعه انتظار داریم که با ارائه برنامه و پروپوزال‌های دقیق برای بهبود فعالیت خود و استان، پیشنهادهای دقیق ارائه و انتظاراتش را بیان کند. قطعاً از آنچه برای استان مفید واقع شود و آورده داشته باشد، حمایت خواهیم کرد.

قاسمی‌فرزاد در رابطه با نقش جهاددانشگاهی در تحقق شعار سال، توضیح داد: "تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین" یک همت همگانی می‌طلبد و تنها با هماهنگی و همکاری بین تمام مجموعه‌ها محقق می‌شود. در این میان جهاد دانشگاهی نیز یکی از حلقه‌های مهم و حیاتی این رشته است که اگر به خوبی از عهده وظایف خود برآید، کمک شایانی به همه مجموعه‌ها خواهد کرد. 

وی ادامه داد: مقام معظم رهبری حضرت آیت الله العظمی امام خامنه‌ای (مدظله العالی) همواره بر دانش تأکید ویژه‌ای داشته و دارند و آن را پشتوانه تولید می‌دانند. تولیدی که توان رقابت در داخل و خارج از کشور را داشته و به تحقق اقتصاد مقاومتی کمک کند. اگر یک رابطه دو طرفه بین مراکز علمی و مراکز تولیدی برقرار شود ما می‌توانیم به اهداف خود نزدیک شویم. 

استاندار همدان خاطرنشان کرد: امروز مراکز دانشگاهی انتظار دارند که واحدهای تولیدی به سراغ آنها بیایند، در حالی که آنها نیز می‌توانند به دیدار مراکز تولیدی رفته و توانایی و خدمات خود را ارائه دهند. قطعاً در این میان واحدهای تولیدی هستند که از این اقدام استقبال می‌کنند. بدون تردید اگر تولید قانع شود که هزینه کرد در بخش دانش و تحقیقات به بهبود شرایط آن کمک می‌کند، از این کار دریغ نخواهد کرد. لذا ما در کارگروه‌های تخصصی استان همواره تلاش کردیم واسطه ارتباط این دو بخش باشیم و یکی از راهکارهای ما در کارگروه تسهیل ارجاع واحدهای صنعتی به مراکز علمی است.

قاسمی‌فرزاد در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به اعتقاد راسخی که دولت مردمی و انقلابی سیزدهم به امور دانش بنیان و فناوری‌های جدید دارد از هر مجموعه‌ای که در این حوزه فعالیت کند، حمایت خواهیم کرد. همینطور پیشنهادات اهل علم و دانش که کاربردی و در عرصه عمل قابلیت اجرا داشته باشند را با آغوش باز می‌پذیریم. همچنین به دستگاه‌های متولی تولید تکلیف شده که نقش خود به عنوان پیوند دهنده عرصه تولید و خدمات را با مراکز علمی به خوبی ایفا کنند. مراکز علمی خودشان می‌توانند ابتکار عمل را به دست گرفته و با پیشنهادات خود به یاری صنعت و خدمات به منظور تولید ثروت و ایجاد اشتغال حرکت کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha