به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی اداره کل زندانهای استان کرمان، سید مجتبی حسینی، مدیر کل زندانهای استان کرمان به عنوان مدیر برتر از سوی رئیس قوه قضاییه در سال ۱۴۰۰ انتخاب شد و طی مراسمی در دادگستری کرمان مورد تقدیر قرار گرفت.
در تقدیرنامه حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژهای خطاب به مدیر کل زندانهای استان کرمان آمده است: «توفیق شما در خدمت شایسته در این ساحت مقدس که منجر به احراز عنوان *مدیر برتر* قوه قضاییه در سال ۱۴۰۰ با ارزیابی واحد متبوع و معاونت راهبردی شده، شایسته سپاس است.»
«تحقق عدالت، ارزش غایی برپایی حکومت اسلامی، مسئولیت مقدسی است که قوه قضائیه به موجب اصول متعدد قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، عهدهدار آن است. در این راستا ماموریتهای مهمی در اسناد بالادستی و قوانین و مقررات برای واحدهای مختلف قوه قضائیه پیشبینی شده که اجرای آن نیازمند تلاش خالصانه، صادقانه و ایثارگرانه مدیران و کارکنان صالح، کارآمد و تحول گراست».
انتهای پیام
نظرات