• یکشنبه / ۱۷ مهر ۱۴۰۱ / ۱۹:۱۲
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1401071708583
  • خبرنگار : 50037

رئیس ستاد اقامه نماز استان همدان:

برای نماز کم گذاشتیم

برای نماز کم گذاشتیم

ایسنا/همدان رئیس ستاد اقامه نماز استان همدان گفت: اعتراف می کنم برای نماز همه ما از معلم، طلبه و مسئول کم گذاشتیم، اگر نماز در خانه، جامعه، دانشگاه و بازار نهادینه و ملکه ذهن افراد شود این وضعیت نبود چراکه اوضاع در تعارض و تضاد است و اگر کسی که نماز بخواند چنین کارهایی انجام نمی دهد.

حجت الاسلام والمسلمین سیدمرتضی حسنی حلم یکشنبه ۱۷ مهرماه در ستاد اقامه نماز شهرستان رزن، با بیان اینکه نماز بازدارنده از منکرات است، اظهار کرد: مسائلی که در جامعه در ماه‌های اخیر می بینیم مصداق منکرات و فساد نیست؟ آیا اینها مصداق معروف هستند؟ 

وی خاطرنشان کرد: اگر در کوچه، بازار و یا شهر و جامعه ای شهوات قلیان پیدا کرده علت آن ضایع شدن نماز است چراکه خداوند خطاب به رسول الله(ص) فرموده اند عده ای بعد از شما می‌آید و این آدم ها نماز را ضایع و از شهوات پیروی می کنند و با ضایع شدن نماز از شهوات تبعیت خواهند کرد.

حسنی حلم تصریح کرد: باید برای فریضه نماز مدارس و دانشگاه ها کار شود، چرا باید در یک دانشگاه و یا یک مدرسه تنها تعداد اندکی برای نماز جماعت شرکت داشته باشند؟

حسنی حلم‌ با تاکید بر توجه ویژه آموزش و پرورش به برپایی نماز در مدارس گفت: اولویت ائمه جماعات در برپایی نماز در مدارس باشد و با توجه به کمبود ائمه جماعات در شهرستان‌ها درخواست داریم هر یک از ادارات هفته‌ای یک یا دو روز ائمه جماعت خود را برای برپایی نماز در اختیار آموزش و پرورش قرار دهند.

حسنی حلم اظهار کرد: با برپایی نماز در مدارس توسط ائمه جماعات مجرب‌تر و با تجربه‌تر می‌توانند با ارتباط با دانش آموزان و پاسخ به شبهات دین آنها، این دانش آموزان را به ورطه دین سوق دهند.

وی با اشاره به اینکه آموزش و پرورش در هر جامعه ای از جایگاه ویژه‌ای در انسان سازی برخوردار است، خاطرنشان کرد: نگاه به آموزش و پرورش باید حساسیت ویژه‌ای نسبت به بحث نماز در مدارس داشته باشیم.

حسنی حلم همچنین با تاکید بر پیوند خانه، مسجد و مدرسه گفت: بحث پیوند خانه، مدرسه و مسجد ابلاغ و اعلام شده اما هنوز عملی نشده که درخواست داریم آموزش و پرورش حتی هفته‌ای یکبار با مشارکت انجمن اولیاء در مساجد مجاور هر مدرسه این موضوع را عملی کند.

ضرورت پخش صدای اذان در ادارات

وی در ادامه با تاکید بر اینکه باید صدای پخش اذان در سردرب تمامی ادارات طنین انداز شود، تصریح کرد: حضور امام‌جماعت در هر روستا از نقش موثری در تقویت هر چه بیشتر دین و نیز تدین مردم دارد که به همین منظور از بخشداران درخواست داریم پیگیری لازم را برای جذب روحانی برای روستاهای فاقد امام جماعت انجام دهند.

حسنی حلم با بیان اینکه نگاه به فریضه مقدس نماز نباید یک‌نگاه سطحی و ظاهری باشد، گفت: باید برای مسائل زیرساختی نماز یک کار کارشناسی در محیط دانشگاه، مدرسه، بازار و خانواده ها داشته باشیم و یک کار عمیق و زیرساختی برای نماز در گروهای هدف مختلف جامعه شروع کنیم.

رئیس ستاد اقامه نماز استان همدان در ادامه با بیان اینکه اگر برای نماز برنامه ریزی، هزینه، فکر و طرح ارائه دهیم و در برپایی نماز حضور پیدا کرده و خانواده ها را به نماز تشویق کنیم از ارزش بسیار بالایی برخوردار است، گفت: از فرماندار، امام‌جمعه و سایر مدیران درخواست دارم این جلسات تنها به جلسات فصلی ستاد اقامه نماز محدود نشود بلکه با تشکیل جمع‌های کوچک کارشناسی با حضور کارشناسان خبره، اصحاب فرهنگ و هنر و رسانه و معلمان دینی وضعیت نماز شهرستان بررسی شود و در جلسات فصلی برنامه‌هایی برای نماز شهرستان مصوب و به اجرا گذاشته شود.

امام جمعه رزن هم گفت: ائمه جماعات اگر بتوانند در اداراتی که مسئولیت برپایی نماز را برعهده دارند، فرهنگ نماز جماعت را تقویت کنند دین خدا را یاری داده‌اند چراکه یکی از مهمترین مصادیق اکمل اقامه نماز برگزاری نماز جماعت است.

حجت الاسلام علی اکبر منصوری افزود: یکی از راه های پویایی و تقویت نماز جماعت در هر اداره حضور مدیران آن دستگاه در نماز جماعت است ضمن اینکه یکی از برکات اقامه نماز جماعات آن است که در عرصه هایی که کمبود داریم خداوند با امداد غیبی خود که وعده داده شما را کمک خواهد کرد.

وی خاطرنشان کرد: در وظیفه‌ای که به دوش ائمه جماعت گذاشته شده هرگونه کوتاهی در اقامه فرهنگ نماز ترک‌ فعل بوده باید جوابگو باشیم.

فرماندار رزن هم با بیان اینکه آموزش و پرورش و مدارس و دانشگاه مهمترین بستر انسان سازی بوده و صرف وقت و سرمایه برای این حوزه ها سرمایه گذاری بزرگی به شمار می‌رود، تاکید کرد: استفاده از روحانیون مجرب و به روز و آنلاین در آموزش و پرورش و معرفی این روحانیون مجرب به آموزش و پرورش در بحث تقویت و پویایی نماز مدارس از نقش موثری برخوردار است.

علی اصغر غفاری آثار با اشاره به کمبود روحانی در شهرستان تصریح کرد: خوشبختانه با مدیریت امام‌جمعه شهر این موضوع در حال مرتفع شدن است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha