• چهارشنبه / ۲۷ مهر ۱۴۰۱ / ۱۱:۱۷
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 1401072714900
  • منبع : سازمان بنادر و دریانوردی

آمادگی پایانه مسافری دریایی بندر بوشهر برای جام‌جهانی

حرکت کشتی باری-مسافری در مسیر بوشهر-دوحه قطعی شد

حرکت کشتی باری-مسافری در مسیر بوشهر-دوحه قطعی شد

مدیرکل بنادر و دریانوردی بوشهر اعلام کرد: بخش دریایی پایانه مسافری بین‌المللی دریایی بندر بوشهر به‌منظور پشتیبانی از جام جهانی ۲۰۲۲ فوتبال آماده شده و پایانه مسافری بین‌المللی دریایی این بندر هم تا ۲۵ آبان‌ماه سال جاری، آماده بهره‌برداری خواهد بود.

به گزارش ایسنا، محمد شکیبی‌نسب مدیرکل بنادر و دریانوردی بوشهر درباره آخرین اقدامات صورت گرفته در بندر بوشهر به منظور پشتیبانی هرچه بهتر از جام جهانی ۲۰۲۲ فوتبال در قطر و همکاری‌های دریایی و بندری با کشور میزبان، گفت: با تلاش‌های صورت گرفته بخش تاسیسات دریایی پایانه مسافری بین‌المللی دریایی بندر بوشهر شامل اسکله و پل دسترسی به کشتی آماده و شرایط پهلوگیری کشتی‌ها فراهم شده است.

وی ادامه داد: همچنین سالن پایانه مسافری پیشرفت خیلی خوبی داشته است و تا ۲۵ آبان ماه سال جاری آماده بهره‌برداری خواهد بود.

مدیرکل بنادر و دریانوردی بوشهر با اشاره به اینکه تامین تجهیزات مورد نیاز داخل پایانه مسافری بین‌المللی دریایی بندر بوشهر نیز در حال پیگیری است، خاطرنشان کرد: با توجه به جمیع اقدامات صورت گرفته با توجه به تلاش‌های شبانه‌روزی، پایانه مسافری بین‌المللی دریایی شهید حق‌گو بندر بوشهر تا ۲۵ آبان ماه سال ۱۴۰۱ آماده بهره‌برداری خواهد بود.

شکیبی‌نسب در مورد آخرین وضعیت تامین و فعالیت شناورهای مورد نیاز به منظور پشتیبانی از جام جهانی ۲۰۲۲ قطر در مسیر بوشهر-دوحه، عنوان کرد: در حال حاضر فعالیت یک فروند کشتی باری مسافری در خط مسافری دریایی بوشهر دوحه قطعی است.

وی افزود: از چندی پیش یک فروند شناور رورو-پسنجر (باری-مسافری) در بندر بوشهر مستقر شده است که از ظرفیت ۱۳۵۰ صندلی، ۵۸۱ تخت، ۲۵۰ کابین (اتاق)، امکان حمل ۷۰۰ دستگاه خودروی سواری یا حمل ترکیبی ۱۴۲ دستگاه خودروی سواری و ۴۲ دستگاه کانتینر یخچالدار برخوردار و در عین حال دارای سالن ورزشی، سینما و ۱۰ عرشه است و خدمات روی آن در ۵ سطح به مسافران ارائه می‌شود.

مدیرکل بنادر و دریانوردی بوشهر توضیح داد: همچنین یک فروند شناور مسافری نیز در حال کسب گواهینامه‌های فنی و ایمنی و تکمیل تجهیزات به منظور فعالیت در این مسیر دریایی است و طبق وعده داده‌شده نیمه دوم آبان‌ماه به مرحله عملیاتی می‌رسد و در صورت وجود تقاضا، به تعداد شناورها اضافه خواهد شد.

به گزارش سازمان بنادر و دریانوردی، شکیبی‌نسب با اشاره به اقداماتی که از ابتدای امر به منظور پشتیبانی هرچه بهتر از جام جهانی ۲۰۲۲ فوتبال در قطر و همکاری‌های دریایی با کشور میزبان صورت گرفته است، بیان کرد: پیگیری انعقاد تفاهم نامه جستجو و نجات دریایی با قطر، شیوه نامه تخصیص سوخت یارانه ای به شناورهای مسافری، ساماندهی شناورهای مسافری مناسب ارایه خدمت در جام جهانی، تهیه طرح ساماندهی ایمنی ترددهای دریایی جام جهانی (بوشهر و هرمزگان)، برگزاری مانورها و دوره تخصصی جستجو و نجات دریایی ویژه جام جهانی و تشکیل کمیته مشترک مدیریت اضطرار دریایی خاص جام جهانی از جمله اقدامات صورت‌گرفته از سوی سازمان بنادر و دریانوردی در این زمینه است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha