سید ساسان احمدی امروز یکشنبه ۱۳ آذر در دیدار با رئیس جهاددانشگاهی گلستان اظهار کرد: اینکه جهاددانشگاهی موضوعات مرتبط با نیاز روز جامعه را پیگیری میکند برای ما لذتبخش است و ستاد اجرایی فرمان امام(ره) مایل به همکاری بیشتر با این نهاد انقلابی است.
وی با بیان اینکه ستاد اجرایی فرمان امام(ره) به دنبال محرومیتزدایی و کمک به مناطق کمبرخوردار است، افزود: نگاه ما این است که کارها بهجای روش سنتی بهطور علمی و مدون اجرا شود تا به توسعه و پیشرفت جامعه کمک شود.
مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام(ره) گلستان با بیان اینکه در حوزه آموزش و مشاغل خرد و خانگی میتوان از ظرفیت جهاددانشگاهی استفاده کرد، تصریح کرد: باید همکاریهای مشارکت بین ستاد اجرایی فرمان امام(ره) و جهاددانشگاهی شناسایی و احصاء شود تا ظرفیتهای علمی این نهاد مورداستفاده قرار گیرد.
احمدی با اشاره به اینکه متأسفانه در مشاغل خرد خانگی هنوز شیوه سنتی اعمال میشود، بیان کرد: راهاندازی برخی از کسبوکارها همچنان به روش سنتی است اما اگر در قالب کارهای علمی و پژوهشی ساختار مشخصی برای این مهم تعریف شود ضمن افزایش بهرهوری و سرعت کارها بر تعداد جمعیت تحت پوشش نیز میافزاید.
وی به طرحهای جهاددانشگاهی گلستان اشاره کرد و گفت: جهاددانشگاهی در بخش اصلاح ژنتیک اسب اصیل ترکمن و ایجاد دهکده گیاهان دارویی وارد شده که در این دو بخش نیز امکان مشارکت و همکاری وجود دارد.
مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام(ره) گلستان با بیان اینکه باید کارهای مختلفی در استان گلستان انجام شود و صرفاً در محور خاصی حرکت نکنیم، ابراز داشت: ظرفیتسازی ضامن بقای توسعه اقتصادی، اجتماعی و حتی اعتقادی مردم است، ظرفیتهای مختلفی در استان گلستان وجود دارد که یا تاکنون به ذهن کسی خطور نکرده و یا اعتبار لازم برای انجام آن وجود نداشته است.
احمدی با بیان اینکه ستاد اجرایی فرمان امام(ره) در برخی طرحها مجری است و در حوزه علمی و پژوهشی زیاد وارد نمیشود، تأکید کرد: یکی از دغدغههای ما کشت پنبه است، در سال ۱۳۵۲ سطح زیر کشت پنبه در گلستان ۲۰۰ هزار هکتار به همراه ۴۲ کارخانه بود که این میزان در حال حاضر به ۲۰ هزار هکتار با سه کارخانه رسیده که این میزان مطلوب نیست.
وی با بیان اینکه توسعه کشت پنبه ظرفیت ایجاد ۹۰ هزار شغل را دارد، یادآور شد: این آمار تکاندهنده است و متأسفانه ما چنین ظرفیتی را از دست دادهایم، از طرفی با توجه به اینکه الیاف پنبه کوتاه است و برای کاربرد بیشتر باید دارای الیاف بلند باشد جهاددانشگاهی میتواند به این حوزه ورود کند و این مسئله را از لحاظ پژوهشی مورد بررسی قرار دهد.
مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام(ره) گلستان با بیان اینکه در طرح اصلاح ژنتیک اسب اصیل ترکمن جهاددانشگاهی امکان مشارکت و همکاری وجود دارد، افزود: با اجرای این طرح ضمن حفظ نژاد اسب اصبل ترکمن زمینه صادرات هم فراهم میشود که ستاد اجرایی فرمان امام(ره) میتواند در این حوزه تسهیلات اعطاء کند.
احمدی، شیوع ۱۶ درصدی سرطان پستان از بین جمعیت بیماران سرطانی استان گلستان را قابلتوجه خواند و متذکر شد: اقدام جهاددانشگاهی در غربالگری و تشخیص سرطان پستان قابلتقدیر است و ستاد اجرایی فرمان امام(ره) آمادگی دارد در موضوعات و محورهای مشترک با این نهاد همکاری کند.
وی با بیان اینکه در حوزه آبزیپروری امکان اعطای تسهیلات را داریم، گفت: از دو سال گذشته بهمنظور ایجاد اشتغال در حوزه تولید میگو و ماهی در قفس وارد شدیم که در این حوزه هم میتوان تفاهمنامه سهجانبهای بین اداره کل شیلات، جهاددانشگاهی و ستاد اجرایی فرمان(ره) منعقد شود تا روند کار سرعت گیرد.
انتهای پیام
نظرات