• سه‌شنبه / ۶ دی ۱۴۰۱ / ۰۹:۲۷
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 1401100603194
  • خبرنگار : 90111

ابقای بن حسین در ریاست کنفدراسیون فوتبال غرب آسیا

ابقای بن حسین در ریاست کنفدراسیون فوتبال غرب آسیا

شاهزاده اردنی به کار خود در ریاست کنفدراسیون فوتبال غرب آسیا برای یک دوره دیگر ادامه خواهد داد.

به گزارش ایسنا و به نقل از الوطن، کنفدراسیون فوتبال غرب آسیا در بیانیه‌ای از دواطلبان واجد شرایط خواست که خود را برای ریاست این کنفدراسیون و هم‌چنین اعضای کمیته اجرایی در دور جدید نامزد کنند.

برای ریاست کنفدراسیون غرب آسیا تنها یک نفر خود را نامزد کرد و او کسی جز علی بن حسین، رییس فدراسیون فوتبال اردن و رییس کنونی کنفدراسیون فوتبال غرب آسیا نیست و به این ترتیب این شاهزاده اردنی به ریاست خود در کنفدراسیون فوتبال غرب آسیا برای یک دوره دیگر ادامه خواهد داد.

قرار است که انتخابات کمیته اجرایی کنفدراسیون فوتبال غرب آسیا هم در ۲۶ ژانویه برگزار شد تا ۱۲ عضور این کمیته برای یک دوره ۴ ساله دیگر انتخاب شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha