به گزارش ایسنا، روح الله دهقانی فیروزآبادی در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به مزیتهای فعالیت کارگروه بار اول گفت: این کارگروه یک فرصت بسیار مناسبی است که شرکتهای دانش بنیان و مجموعههای فناوری که دستاوردهای آنها بومی کشور است، بتوانند دستاوردهای خود را به دستگاههای اجرایی و صنایع کشور ارائه کنند.
وی همچنین در بیان مزیت این کارگروه گفت: بزرگترین مزیت این کارگروه این است که تشریفات و بروکراسی اضافهای که در بحث مناقصات وجود دارد در این کارگروه نیست و کارها سریعتر انجام میشود.
دهقانی فیروزآبادی در همین ارتباط گفت: تا سال گذشته قریب به ۲۰۰ میلیون دلار در این کارگروه قرارداد بسته شده است که بالاترین امتیاز آن متعلق به وزارت نفت است که حدود ۱۲۰ میلیون دلار از این کارگروه استفاده کرده است.
وی با بیان اینکه در ازای هر دلاری که در این کارگروه هزینه شده است حدود هشت دلار صرفه جویی شد، تصریح کرد: در این کارگروه امسال برنامههای جدیتری را در تعامل با دستگاههای بزرگ دنبال میکنیم و امیدواریم که به زودی با تلاشی که از سوی وزارت نفت انجام میشود شاهد یک موافقتنامه کلان دو میلیارد دلاری در حوزه تجهیزات گلوگاهی و کاربردی باشیم.
دهقانی فیروزآبادی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه خبر خوش وی برای شرکتهای دانش بنیان چیست؟ گفت: تمام تلاش ما در معاونت علمی رئیس جمهور در این راستا است که شرکتهای دانش بنیان بتوانند وارد عرصه عمومی اقتصاد کشور شوند. بحث کنسرسیوم سازی شرکتهای دانش بنیان برای انجام پروژههای بزرگ، تخصیص احکام مناسب بودجه، کمک به استفاده هر چه بیشتر از نخبگان در دستگاههای اجرایی از دیگر برنامههای جدی معاونت رئیس جمهور در حوزه توجه به شرکتهای دانش بنیان است.
انتهای پیام
نظرات