به گزارش ایسنا، علی نصیری در جلسه مشترک مدیران HSE مناطق ۲۲گانه شهر تهران که با هدف بررسی موضوعات مربوط به ایمنی، سلامت و محیطزیست در مرکز عملیات اضطراری تهران برگزارشد، گفت: سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران جایگاه فرادستگاهی در ورود به موضوعاتی چون ایمنی کالبدی، شریانهای حیاتی، ساختمانهای ایمن و بازارها دارد و در این میان از HSE به عنوان یکی از این موضوعات است که ظرفیت قانونی و ضمانت اجرایی لازم برای ورود به موضوعات آن و عدم انطباقها و تلاش برای رفع آن در سطح شهر وجود دارد.
وی با اشاره به تلاشهای انجام گرفته برای تدوین نظامنامه HSE در تهران و یادآوری این نکته که در حال حاضر نظامنامه تدوین شده مورد تایید ارکان شهرداری است، گفت: تلاش جدی برای تدوین ساختار و حل مسائل آن انجام شده است.
در این جلسه، مهدی بابایی، رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران نیز گفت: توجه ویژه به موضوع HSE یکی از دغدغههای ما در کمیته ایمنی شورای شهر تهران است چرا که چون واقعیت امر این است که موضوعات ایمنی، سلامت و محیطزیست تاثیر به سزایی در حوزه تحقق شهر ایمن و دستیابی ما در رسیدن به اهدافمان در حوزه شهر پایدار دارد.
وی افزود: سلامت، ایمنی و محیط زیست موضوعاتی است که با هم عجین شده است و و هر کدام به مخاطره بیفتد تاثیر روی بقیه موارد میگذارد. اگر در حوزه ایمنی دچار مشکل شویم، سلامت شهروندان به مخاطره میافتد. اگر در حوزه محیط زیست مخاطراتی داشته باشیم، روی سلامت و ایمنی تاثیر میگذارد. لذا برای چنین موضوعاتی که با هم عجین شده است باید در قالب یک مدیریت واحد حرکت کنیم.
بابایی در ادامه با اشاره به پیگیریهای صورت گرفته از سوی کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران و تاکید شهردار تهران در خصوص ساختار سازمانی HSE در مناطق ۲۲گانه، سازمانها و شرکتهای شهرداری تهران، افزود: در حال پیگیری ویژه هستیم تا تکلیف ساختار مشخص شود، چون موضوع فعالیت HSE با جان شهروندان در ارتباط است و یکی از دغدغههای جدی شهردار تهران است، در نتیجه موضوعی نیست که زمین بماند. تا زمانی که نظامنامه تدوین و دستورالعملهای فرایند اجرایی ابلاغ شود، دوستان به بحث عدم انطباقهای محیطی که توی پارکها و معابر هست توجه جدی داشته باشند.
انتهای پیام
نظرات