مدیر کل محیط زیست استان مرکزی در آیین افتتاح این خانه گفت: راه اندازی خانه های محیط زیست، در راستای سیاست مردمی سازی در سازمان محیط زیست انجام می شود. این خانه ها محلی برای ایده پردازی هستند تا فعالان و علاقه مندان محیط زیست ایده های خود را در زمینه پسماند، محیط زیست و فضای سبز مطرح کنند.
"یوسف یوسفی" با بیان این که راه اندازی مجمع خیرین محیط زیست در استان پیگیری می شود افزود: دانشگاه تفرش در سال ۱۳۹۴ با جذب خیرین نیک اندیش مقدمات ایجاد موزه طبیعت، علوم و فناوری را که در کشور بی نظیر است فراهم کرده و توانسته است با کمک خیرین، در فضای علمی خود فرصتی را برای حفظ محیط زیست، گردشگری و حیات طبیعی ایجاد کند.
وی ادامه داد: دانشگاه تفرش در کنار تالار طبیعت، تالارهای علوم و فناوری و گیاه شناسی را ایجاد کرده است که فرصتی بی نظیر برای بازدید علاقه مندان به محیط زیست و گردشگران است که سازمان محیط زیست در تجهیز و بروزرسانی این مجموعه ارزشمند دانشگاه تفرش را مساعدت می کند.
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه تفرش، موزه طبیعت، علوم و فناوری دانشگاه تفرش در سال ۱۳۹۴ به همت "طاهره السادات عصائی تفرشی(نصیر)" یکی از خیرین تفرش در سه تالار گیاه شناسی، طبیعت، علوم و فناوری و تاریخ مصور تجهیز و به دانشگاه تفرش اهدا شد.
انتهای پیام
نظرات