به گزارش ایسنا، امیرعلی حمیدیه در سومین کنگره و نمایشگاه محصولات بیوتکنولوژی پزشکی ایران (ایران بایو) که توسط انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان محصولات بیوتکنولوژی پزشکی و با هدف معرفی توانمندی و دستاوردهای محققان و پژوهشگران حوزههای مختلف علوم زیستی و پزشکی، برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به اینکه طب آینده، پزشکی بازساختی و سلولهای بنیادی خواهد بود و تمامی روشهای درمانی پیش از این کم کم جای خود را به پزشکی بازساختی خواهند داد، باید به این موضوع توجه ویژهای شود.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران همچنین گفت: در برخی حوزهھا پرداختن به پزشکی بازساختی و سلولهای بنیادی در کشور به شکل نسبتا مطلوبی رخ داده است، اما ھنوز راه زیادی تا نقطه مورد قبول باقی است.
رئیس مرکز تحقیقات سلول و ژن درمانی کودکان ادامه داد: ھنوز در برخی بخشھا در کشور در این زمینه سرمایهگذاری کافی انجام نشده و این در حالی است که تمام غولھای بینالمللی داروسازی دنیا به این سمت حرکت کردهاند.
حمیدیه خاطرنشان کرد: ما باید تلاش خود را در این زمینه بیشتر کنیم و امیدوارم این اتفاق برای صنایع بزرگ داروسازی ما نیز بیفتد.
به نقل از معاونت علمی ریاستجمهوری، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران خاطر نشان کرد: ھنوز ھم میشنوم که در کشور سرمایهگذاریھای سنگین برای تولید داروھای شیمی درمانی بر پایه تکنولوژی ۴۰ سال پیش صورت میگیرد، در حالی که مسیر درمان و داروسازی در دنیا دیگر بر این منوال پیش نمیرود.
انتهای پیام
نظرات