• دوشنبه / ۲ مرداد ۱۴۰۲ / ۱۳:۰۷
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 1402050201182
  • منبع : وزارت نفت

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش خبر داد

مصرف روزانه ۱۱۴ میلیون لیتر بنزین در کشور/ استفاده ۶۰ درصد مردم از کارت سوخت شخصی

مصرف روزانه ۱۱۴ میلیون لیتر بنزین در کشور/ استفاده ۶۰ درصد مردم از کارت سوخت شخصی

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران از میانگین مصرف روزانه ۱۱۴ میلیون لیتر بنزین در کشور خبر داد و گفت: با توجه به پیش رو بودن سفرهای تابستانی و ایام اربعین این عدد باز هم افزایش می‌یابد.

به‌گزارش ایسنا، جلیل سالاری با بیان اینکه مصرف بنزین کشور در روزهای گذشته اعدادی نظیر ۱۲۷ میلیون لیتر را ثبت کرده است و با توجه به میانگین کنونی مصرف روزانه ۱۱۴ میلیون لیتر بنزین در کشور، پیش‌بینی می‌کنیم این عدد با توجه به پیش‌رو بودن سفرهای تابستانی و ایام اربعین باز هم افزایش یابد که نیازمند مدیریت مصرف از سوی مردم است.

وی تأکید کرد: روزانه ۸۰۰ هزار خودرو از حومه وارد کلانشهر تهران می‌شود که بیشتر تک‌سرنشین هستند و مصرف را اضافه می‌کنند، همچنین بخشی از افزایش مصرف مربوط به استفاده از کولر خودروها در تابستان گرم امسال است، البته مواردی نظیر معاینه فنی و ... نیز وجود دارد که اگر رعایت شود در مقدار مصرف تأثیرگذار است.

معاون وزیر نفت در امور پالایش و پخش با اشاره به افزوده شدن سالانه دو میلیون خودرو به ناوگان حمل‌ونقل کشور بیان کرد: حجم خودرویی که روزانه به ناوگان حمل‌ونقل کشور افزوده می‌شود، معادل مصرف یک پالایشگاه و بدون رعایت تناسب عرضه و تقاضا است.

سالاری تصریح کرد: این تعداد خودرو در شرایطی به ناوگان افزوده می‌شود که هیچ خودرویی از چرخه خارج نمی‌شود و اگر بخواهیم مصرف این تعداد خودروی ورودی را به مصارف پیشین تحمیل کنیم، عدد قابل‌توجهی است، بنابراین نیاز است در بحث تعداد خودروی در چرخه، بهینه‌سازی و مدیریت مصرف این خودروها و خروج خودروهای فرسوده، توازنی بین تعداد خودرو و مقدار عرضه این خودروها پیش‌بینی شود که سرمایه ملی کشور سوزانده نشود.

وی درباره وضع استفاده مالکان خودروها از کارت سوخت شخصی گفت: با اجرایی شدن طرح سامان‌دهی کارت‌های سوخت جایگاه‌ها، مقدار استفاده مردم از کارت سوخت شخصی هم‌اکنون به بیش از ۶۰ درصد رسیده است. طبق قانون بودجه ۱۴۰۲، وزارت نفت موظف شده است مقدار استفاده مردم از کارت سوخت شخصی را تا پایان شهریورماه امسال به بیش از ۹۰ درصد برساند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۰۵-۰۴ ۰۹:۵۸

چرا جلو قاچاق گازوییل توسط رانندگان کامیون را نمی گیرید.رانندگان کامیون گازوییل ارزان خریداری می کنند و با قیمت بالا در مرز قاچاق می کنند.اگر قیمت سوخت را به فوب خلیج فارس برسانید و یارانه ی سوخت را به تمام ملت ایران بدهید دیگر قاچاق سوخت انجام نمی شود.رانندگان در مرز بندرعباس و میناب قاچاق سوخت می کنند.