اولین فیلم مستند از سلسله مستندسازیها از زندگی خیرین آموزش عالی کشور که به سفارش وزارت علوم تحقیقات و فن آوری ساخته شده، با عنوان مروج نیکوکاری در مشهد اکران شد.
در مراسم اکران این مستند ۶۰ دقیقهای که به زندگی مهندس مهدی مروج تربتی، یکی از فعالان و خیرین در عرصه ورزش، بهداشت و درمان و آموزش عالی پرداخته، مشاور وزیر علوم تحقیقات و فن آوری و دبیر ستاد خیرین این وزارتخانه گفت: ستاد خیرین وزارت علوم از چندی قبل و در جهت معرفی خیرین فعال در عرصه آموزش عالی تصمیم به مستندسازی زندگی این عزیزان گرفت.
مصطفی زمانیان ادامه داد: مستند زندگی مهندس مروج تربتی اولین مستند از این سلسله مستندهایی است که با تفاهم نامهای که بین ما و رسانه ملی تهیه شده قرار است به زودی از شبکه مستند سیما پخش شود.
وی در خصوص دلیل انتخاب زندگی مروج تربتی به عنوان اولین سوژه این مستندها، اظهارداشت: در کشور هستند افرادی که درحوزه وزارت علوم کارهای بزرگی را انجام دادهاند و از نظر اقتصادی هم شاید ثروتشان از مروج تربتی هم بیشتر باشد، اما یک اتفاق در زندگی این مرد بزرگ افتاده که اقدامات خیرخواهانه او را متمایز از بقیه نموده است.
دبیر ستاد خیرین وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری افزود: کوچ بابک مروج تربتی در جوانی از این دنیا گرچه داغی بزرگ بر دل خانواده مروج گذاشت، اما بعد از رفتن بابک که امروز مصادف با بیست و چهارمین سالگرد او نیز هست اقدامات خیرخواهانه مهندس مروج باعث شده تا در زمینههای مختلف کار برای رشد جوانان بیشماری باز شود و شاهد هستیم که از پس این حرکت بزرگ بابکهای بسیاری به درجات بالای علمی و ورزشی دست پیدا کردهاند.
رئیس دانشگاه تربت حیدریه نیز در حاشیه این مراسم با اشاره به اقدامات موثر و تاثیر گذار مهندس مروج تربتی گفت: عرصه علم آموزی از برکت اقدامات این مرد در سالهای گذشته بهرههای فراوانی برده که دانشگاه تربت حیدریه نیز یکی از همین جاهاست.
دکتر عباس خاشعی سیوکی ادامه داد: ساخت یک سالن مجهز ورزشی از مجموعه ۸ سالن ورزشی زیبایی که به یاد بابک مروج تربتی در مجموعه دانشگاه تربت حیدریه، بورسیه تمامی دانش آموزان رتبه زیر ۱۰۰۰ از این شهرستان و ساخت خوابگاه دانشجویی برای ۳۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه گوشهای از اقدامات خیرخواهانه خانواده مروج تربتی تنها در دانشگاه تربت حیدریه است.
مهندس مهدی مروج تربتی همه آنچه را که تا به امروز انجام داده را در جهت جایگاه علمی و ورزشی جوانان عنوان میکند و میگوید: اداره جامعه در آیندهای نزدیک به دست همین بچهها خواهد بود و وظیفه ماست که از آنها حمایت کنیم. هدف من ورود به مسائلی است که افراد خیر کمتری شاید به آنها ورود کرده باشند و همیشه متفاوت از بقیه خواستم کاری کرده باشم. ساخت سالنهای ورزشی و کمک به باشگاههایی که جوانان در آنجا پرورش مییابند یکی از همین کارهای متفاوت است. گرچه که در این عرصه نگاه خاصتری به فراهم نمودن امکانات علمی و ورزشی برای دختران داشته و دارم.
انتهای پیام
نظرات