• دوشنبه / ۲۳ مرداد ۱۴۰۲ / ۰۹:۱۲
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1402052314112
  • خبرنگار : 50034

افزایش ۱۳ درصدی تولید محصولات استراتژیک در همدان با تغذیه گیاهی

افزایش ۱۳ درصدی تولید محصولات استراتژیک در همدان با تغذیه گیاهی

ایسنا/همدان مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان همدان از افزایش ۱۳ درصدی تولید محصولات استراتژیک در همدان خبر داد و گفت: در راستای تغذیه گیاهی مناسب و بهینه، در سال گذشته نسبت به سال ۱۴۰۰ بیش از ۱۸ هزار تن کودهای فسفاته و پتاسه بیشتری توسط کشاورزان همدان در مزارع و باغات مصرف شد.

به گزارش گروه دریافت خبر ایسنا، بهروز الیاسی با تأکید بر نقش بی‌نظیر تغذیه گیاهی در سال ۱۴۰۱ و تأثیر آن در تولید محصولات کشاورزی استان به ویژه محصولات اساسی همچون گندم و جو، اظهار کرد: در سال ۱۴۰۱ با تأمین ۱۲۰ هزار تن انواع کودهای یارانه‌ای در استان گام مؤثری برای تولید کمی و کیفی محصولات کشاورزی برداشته شد.

وی با اشاره به گزارش سازمان جهادکشاورزی استان مبنی بر افزایش تولید محصول گندم و جو در سال زراعی‌ ۱۴۰۱ نسبت به سال قبل از آن، تصریح کرد: با وجود کاهش میزان بارندگی و نزولات جوی در استان، خوشبختانه با تغذیه مناسب، شاهد افزایش ۱۳ درصدی تولید محصول استراتژیک گندم و همچنین رشد ۱۸ درصدی محصول جو نسبت به سال زراعی ۱۴۰۰ در استان همدان بودیم.

الیاسی یکی از مهمترین روش‌های رسیدن به خودکفایی در محصولات اساسی را تغذیه گیاهی مناسب برشمرد و تأکید کرد: تغذیه گیاهی مناسب موجب افزایش کمی و کیفی محصولات کشاورزی می‌شود که تلاش مجموعه شرکت خدمات حمایتی کشاورزی این است که کودهای کشاورزی مورد نیاز کشت‌های استان به موقع تأمین و در اختیار کشاورزان قرار گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha