• یکشنبه / ۵ مرداد ۱۴۰۴ / ۰۹:۰۸
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404050502161
  • خبرنگار : 50037

تکمیل محور گردشگری همدان - علیصدر در انتظار تزریق اعتبار

تکمیل محور گردشگری همدان - علیصدر در انتظار تزریق اعتبار

ایسنا/همدان مسیر همدان_بهار _گل‌تپه_ علیصدر یکی از محورهای مهم توریستی و گردشگری بوده که سالیانه صدها هزار نفر گردشگر داخلی و خارجی از این محور برای بازدید از بزرگترین غار آبی جهان در آن تردد دارند.

این مسیر فرعی، کم‌عرض و پرپیچ و خم با بار ترافیکی و حجم بالای تردد و نداشتن شانه خاکی مناسب، سالیانه شاهد حوادث و سوانح دلخراش رانندگی بسیاری بوده و به عنوان یک مسیر حادثه‌خیز شناخته می‌شود.

همواره ایمن‌سازی این محور مهم گردشگری یکی از مطالبات مهم گردشگران و نیز مردم استان همدان و منطقه بوده است و همین امر موجب شد تا با پیگیری مجدانه نماینده مردم شهرستان‌های بهار و کبودراهنگ و با پیگیری دیگر مسئولین تعریض مسیر حادثه‌خیز مذکور و تبدیل آن به یک محور چهاربانده در دستور کار قرار گیرد و عملیات اجرایی طرح فوق در مرداد سال ۱۴۰۲ آغاز شود.

تکمیل این پروژه علاوه بر ایمنی کاربران جاده‌ای از نقش موثری در رونق دو چندان صنعت گردشگری استان همدان و منطقه برخوردار خواهد بود.

با حضور میدانی ایسنا در این محور به‌نظر می‌رسد با گذشت بیش از دو سال از آغاز این پروژه، تغییر محسوسی در روند اجرای چهاربانده‌سازی آن دیده نمی‌شود و عملیات همچنان در مراحل ابتدایی قرار دارد این درحالیست که بنا بر گفته نماینده مردم بهار و کبودراهنگ این پروژه باید چهارساله تکمیل و زیربار ترافیک برود.

تزریق اعتبار باعث تسریع در روند چهاربانده سازی می‌شود

مدیر شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌و نقل در استان همدان به ایسنا گفت: پروژه چهاربانده سازی محور همدان -بهار-گل‌تپه-علیصدر به عنوان یکی از پروژه‌های مهم ملی و استانی بوده که هم‌اکنون ۱۰ کیلومتر از آن در دست اجرا بوده و پروژه فوق فعال است.

محمود زمانی با بیان اینکه این پروژه یک پروژه دستگیر و پر خط گرم است، اظهار کرد: این طرح مشکلاتی در اجرا دارد که این مشکلات با کمک استاندار همدان، وزیر راه و شهرسازی، نماینده مردم شهرستان‌های بهار و کبودر اهنگ و سایر مسئولین با جدیت در حال پیگیری بوده و تاکید دارند که این مشکلات رفع شود و بتوانیم پروژه را با سرعت پیش ببریم.

وی با بیان اینکه معاون وزیر راه و شهرسازی تاکنون دو بار از طرح فوق بازدید داشته‌اند، خاطرنشان کرد: به‌طور قطع تزریق اعتبار از نقش موثری در تسریع روند این پروژه مهم ملی برخوردار خواهد بود.

فاز نخست محور همدان-علیصدر شهریور امسال زیربار ترافیک می‌رود

فتح الله توسلی، نماینده مردم بهار و کبودراهنگ نیز به ایسنا گفت: بر اساس قول پیمانکار، ۶ کیلومتر از فاز نخست محور گردشگری همدان-علیصدر در شهریور سال‌جاری آسفالت و زیر بار ترافیک خواهد رفت.

وی تصریح کرد: اتمام صد درصدی پروژه محور گردشگری همدان -علیصدر به عنوان مهمترین پروژه استان همدان سه تا چهار سال طول خواهد کشید.

وی پیشرفت فیزیکی فاز نخست این پروژه را ۳۰ درصد برشمرد و تصریح کرد: این پروژه برای تکمیل صد درصدی خود به اعتباری افزون‌بر ۲۰۰۰ تا ۳۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که در حال حاضر برای این پروژه تنها بحث اعتبارات آن نیست بلکه موضوع مصالح نیز یکی دیگر از جمله مواردی بوده که تامین آن نیاز به پیگیری دارد.

نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس با بیان اینکه برای این پروژه مهم استانی پیگیری‌های بسیاری داشته‌ایم و وزیر راه دو بار از این پروژه بازدید داشته‌، خاطرنشان کرد: با جدیت و همت بسیار پیگیر این پروژه مهم استانی به عنوان یک محور گردشگری مهم استان هستیم.

وی با اشاره به اینکه در صورت رفع این مشکلات فوق این طرح ظرف سه تا چهار سال آینده آماده افتتاح و بهره‌برداری صد درصدی خواهد بود، افزود: این پروژه مهم گردشگری دارای سه فاز با پیشرفت فیزیکی کلی ۱۰ تا ۱۵ درصدی است.

توسلی با اشاره به اینکه طرح بهسازی و چهار خطه کردن راه اصلی همدان_گل‌تپه_علیصدر به طول ۶۸  کیلومتر در مرداد ۱۴۰۲ کلنگ‌زنی شده و دارای سه قطعه اجرایی است، افزود: قطعه اول این مسیر به طول حدود ۳۲ کیلومتر از بلوار آیت الله نجفی همدان تا روستای حسن قشلاق شهر بهار، قطعه دوم این پروژه نیز تا گل‌تپه به طول ۱۳.۵ کیلومتر و قطعه سوم آن نیز تا علیصدر به طول ۲۳ کیلومتر خواهد بود.

نماینده مردم بهار و کبودراهنگ با بیان اینکه این پروژه یکی از مهم‌ترین پروژه‌های شهرستان بهار با بیش از ۱۰۰ پل است، گفت: با وجود کمبود اعتبارات به‌صورت مداوم پیگیر تزریق اعتبار برای تسریع در روند پروژه از محل‌های مختلف‌ هستیم.

توسلی اضافه کرد: این پروژه به عنوان یکی از نقاط حادثه‌خیز استان همدان یکی از جمله پروژه‌هایی بوده که اخذ ماده ۲۳ آن بسیار طول کشید و با پیگیری‌های متعدد و مستمر موفق به دریافت ماده ۲۳ و اختصاص ردیف بودجه در سال‌های گذشته شدیم.

به گزارش ایسنا، بنا به گفته استاندار همدان، این استان با جاذبه‌های منحصر به فرد مانند غار علیصدر، کتیبه‌های گنج‌نامه و مشاهیری نظیر بوعلی سینا و باباطاهر، یکی از مقاصد مهم گردشگری کشور بوده که این جاذبه‌ها باید به‌طور جدی در توسعه استان نقش ایفا کنند.

امیدواریم با تسریع در روند پروژه مهم ملی و استانی محور همدان-علیصدر و تکمیل و بهره‌برداری این طرح مهم زیرساختی، گردشگری داخلی و خارجی به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین محورهای توسعه در استان رونق دو چندان به خود بگیرد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha