• سه‌شنبه / ۳۱ مرداد ۱۴۰۲ / ۰۹:۵۵
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1402053119860
  • خبرنگار : 50640

چگونه بر ترس ناشی از سخنرانی غلبه کنیم؟

چگونه بر ترس ناشی از سخنرانی غلبه کنیم؟

ایسنا/چهارمحال و بختیاری مدرس دوره‌های فن بیان در چهارمحال و بختیاری گفت:: مدیریت احساس و هیجان می‌تواند در فن بیان اثرگذار باشد، زمانی که شخص عزت نفس بالایی داشته باشد ترسی از سخنرانی نخواهد داشت.

بهزاد اسماعیلی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: داشتن فن بیان در تمام شئونات زندگی انسان‌ها کاربرد دارد و برقراری ارتباطات روزانه با افراد مختلف نوعی مهارت ارتباطی است.

وی با اشاره به اینکه مهم‌ترین تکنیک فن بیان، گفت‌وگوی درونی با خودمان است، افزود: گفت و گویی که با خودمان انجام می‌دهیم، نحوه ارتباطات با بیرون و با افراد دیگر را می‌سازد.

 این مدرس دوره‌های فن بیان با اشاره به اینکه گفت‌وگوی درونی خودمان باعث می‌شود تصمیمات مهم زندگیمان را بگیریم و فن بیان بهتری داشته باشیم، عنوان کرد: گفت‌وگوی درونی می‌تواند توانمندی بهتر صحبت کردن با مردم و برخورد بهتر با دیگران را به همراه داشته باشد.

اسماعیلی بیان کرد: برای برقراری ارتباط موثر با دیگران به فن بیان خوب نیاز داریم و زمانی که بتوانیم با خودمان به درستی صحبت کنیم می‌توانیم فن بیان بهتری داشته و با دیگران ارتباط بهتری برقرار کنیم.

وی با اشاره به اینکه فن بیان خوب تنها صحبت‌ کردن خوب نیست، تاکید کرد: بهتر است بر توسعه مطلوب رفتار خودمان با دیگران تمرکز کنیم، تا اینکه آموزش‌های ظاهری فن بیان را فرا بگیریم. 

اسماعیلی ادامه داد: زمانی بیان و سخنرانی اثر گذار است که فرد رفتار درستی با دیگران داشته باشد، در واقع این رفتار و شخصیت افراد است که  باعث تاثیرگذاری سخن آن‌ها می‌شود، در صورتی که فرد خوب حرف بزند اما با رفتار او مغایرت داشته باشد، قطعا صحبت‌هایش در جامعه بی اثر خواهد بود.

اسماعیلی با اشاره به اینکه رفتار ما متأثر از عزت نفس ما است، افزود: عزت نفس به معنای احساس ارزشمند بودن است که این احساس از مجموع افکار، احساس، عواطف و تجربیاتمان در طول زندگی نشات می‌گیرد و این‌ها همان برداشت کلی از خودمان است.

این مدرس دوره‌های فن بیان گفت: زمانی که ذهن سالمتری داشته باشیم و آشفتگی ذهن ما کمتر باشد عزت نفس بالاتری داریم و می‌توانیم ارتباط موثرتری با دیگران برقرار کنیم.

اسماعیلی با اشاره به اینکه هویت انسان‌ها، اخلاق و منش آن‌ها در ارتباط موثر بسیار اثر گذار است، تصریح کرد: اخلاقیات و منش واقعی و قلبی از اخلاقیات ظاهری کاملا متفاوت است و مردم این دو برخورد را از هم تشخیص می‌دهند و افرادی که اخلاقیات ظاهری دارند هیچ وقت ارتباط اثرگذاری در جامعه نخواهند داشت.

وی خاطرنشان کرد: مدیریت احساس و هیجان می‌تواند در فن بیان اثرگذار باشد، زمانی که شخص عزت نفس بالایی داشته باشد ترسی از سخنرانی نخواهد داشت.

این مدرس افزود: مقوله مهمی که می‌تواند دیگران را به سمت شما جذب کند، هویت است، یعنی مجموعه افکار و باورها و احساسات هویت افراد را می‌سازد، اگر هویت افراد خوب و مطلوب باشد، ناخودآگاه دیگران را جذب خود کرده و ارتباط موثری برقرار می‌شود.

اسماعیلی گفت: خوب است که در کنار عزت نفس در بیان، کلام نیز رنگ و لعاب و جلا داشته و این رنگ و لعاب با صدای خوب، گویش خوب، کارکردن روی زبان معیار و تلفظ حروف همراه باشد که این‌ مولفه‌ها با گذراندن دوره‌های فن بیان آموزش داده می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha