• چهارشنبه / ۸ شهریور ۱۴۰۲ / ۱۵:۳۱
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1402060805777
  • منبع : نمایندگی همدان

مرکز پایش و مانیتورینگ حفاظت محیط زیست همدان افتتاح شد

حمایت صندوق ملی محیط‌زیست از طرح‌های محیط‌زیستی صنایع آلاینده

حمایت صندوق ملی محیط‌زیست از طرح‌های محیط‌زیستی صنایع آلاینده

ایسنا/همدان مدیرعامل صندوق ملی محیط زیست گفت: صندوق ملی محیط زیست در دولت سیزدهم فعال شد و برای حمایت از بخش خصوصی و صنایعی که آلاینده هستند فعالیت می‌کند تا با دریافت تسهیلات و حمایت‌های مالی نسبت به رفع آلایندگی اقدام کنند.

سجاد انجم‌شعاع چهارشنبه ۸ شهریورماه در آیین افتتاح مرکز پایش و مانیتورینگ اداره کل حفاظت محیط زیست استان همدان،  با اشاره به حمایت مالی و ارائه تسهیلات بانکی به صنایع آلاینده برای رفع آلایندگی بیان کرد: در استان همدان شش طرح با ۱۸ میلیارد و ۵۰۰ تومان از خدمات این صندوق استفاده کرده‌اند.

وی افزود: در استان همدان ۳۸ واحد صنعتی آلاینده داریم که ۲۰ مورد آلایندگی در بخش هوا و ۱۸ مورد نیز آلایندگی در حوزه آب دارند.

مدیرعامل صندوق ملی محیط زیست با بیان اینکه سیمان اکباتان با ۲۲ میلیارد تومان پروژه فیلتراسیون را انجام داده که پنج میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان از صندوق ملی محیط زیست دریافت کرده است، اضافه کرد: طرح آبرسانی به منطقه حفاظت شده شراء نیز اجرایی شده و به‌زودی افتتاح خواهد شد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان همدان نیز با اشاره به اینکه تلاش می‌کنیم زیست بوم را بدون هرگونه آلایندگی و بدون نارضایتی برای زیست‌مندان حفظ کنیم، اظهار کرد: دنیا به سمت مدیریت داده و هوشمندسازی حرکت می‌کند و ما نیز ناگزیر هستیم که به این سمت حرکت کنیم.

سیده‌مریم محمدی افزود: با توجه به کمبود نیرو در سازمان حفاظت محیط زیست برای جبران کمبود نیرو باید از مدیریت داده و هوشمندسازی پایش محیط زیست بهره‌مند شویم.

وی با بیان اینکه منطقه حفاظت شده خانگرمز به سه دوربین پیشرفته برای پایش و نظارت آنلاین مجهز شده است، مطرح کرد: این منطقه به صورت ۲۴ ساعته توسط دوربین‌ها پایش می‌شود و علاوه بر اینکه از ورود افراد غیرمجاز و به ویژه شکارچیان مطلع می‌شویم، می‌توانیم بانک اطلاعاتی از تنوع زیستی منطقه تهیه کنیم.

وی اضافه کرد: امسال با پیگیری‌های انجام شده منطقه حفاظت شده لشکردر ملایر نیز به سه دوربین تجهیز شده و با هوشمندسازی می‌توانیم کمبود نیرو را جبران کنیم.

محمدی در بخش دیگری با بیان اینکه صنایع بزرگ مکلف هستند که سیستم پایش را به صورت برخط در واحدهای صنعتی نصب کنند، گفت: با راه‌اندازی مرکز پایش و مانیتورینگ، وضعیت صنایع تولیدی و صنعتی استان را بدون حضور در واحد و به صورت برخط پایش می‌کنیم و اگر الزامات زیست محیطی رعایت نشود با توجه به اینکه تصاویر ضبط می‌شود به صورت مستند اقدام می‌کنیم.

وی تأکید کرد: به هیچ واحد صنعتی در استان اجازه نمی‌دهیم که آلایندگی ایجاد کند و هیچ واحدی نمی‌تواند فاضلاب خود را رها کند و یا بدون نصب فیلتر، هوا را با انتشار آلاینده‌ها، آلوده کند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان همدان با بیان اینکه سال گذشته ۲۰۰۰ پایش محیط زیستی انجام داده‌ایم، ادامه داد: ۱۵۰۰ تن پسماند صنعتی سال گذشته مدیریت شد.

وی با بیان اینکه طی هفته دولت سال جاری پنج طرح محیط زیست در استان به بهره‌برداری رسید، اعلام کرد: ۲۱ واحد صنعتی ملزم به ساخت تصفیه خانه شدند تا فاضلاب صنعتی را تصفیه و به چرخه تولید و استفاده بازگردانند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha