• یکشنبه / ۲۶ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۷:۵۷
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404052615952
  • خبرنگار : 50037

نماینده مردم در مجلس:

خوابگاه‌های دانش‌آموزی رزن به بازسازی فوری نیاز دارد

خوابگاه‌های دانش‌آموزی رزن به بازسازی فوری نیاز دارد

ایسنا/همدان نماینده مردم شهرستانهای رزن و درگزین با اشاره به وضعیت اسفبار خوابگاه‌های دانش آموزی شهرستان رزن، گفت: وضعیت خوابگاه‌های دانش‌آموزی شهرستان رزن مناسب نبوده و نیاز به بازسازی فوری دارد.

سید ابوالحسن مصطفوی غمام یکشنبه ۲۶ مرداد در جلسه و نشست بررسی ظرفیت‌ها، چالش‌ها و مطالبات فرهنگیان شهرستان رزن، اظهار کرد: برخی از تخت‌های خوابگاه‌های دانش آموزی شهرستان رزن فرسوده شده و از حدود ۲۲ سال پیش تاکنون تعویض نشده است.

وی همچنین با تأکید بر ضرورت احداث خانه معلم در رزن و احیای اردوگاه فرهنگی - آموزشی مرحوم ملاحسنقلی شوندی شهرستان، گفت: توزیع ۵۰ دستگاه تبلت در ادارات آموزش و پرورش شهرستان ، حرکتی کوچک اما موثر در راستای کاهش ترک تحصیل در مناطق محروم شهرستان بوده است. 

مصطفوی غمام افزود: حدود ۱۰ درصد دانش‌آموزان این مناطق شهرستان در دانشگاه‌های برتر کشور پذیرفته شده‌اند و این افتخارآفرینی مرهون زحمات معلمان است.

فرماندار شهرستان رزن هم در این نشست اظهار کرد: دانش‌آموزان ما در سه منطقه آموزشی رزن، درگزین و سردرود در میان ۱۹ منطقه آموزشی استان، از نظر علمی سرآمدند و با وجود کمبود امکانات، تلاش معلمان موجب درخشش دانش‌آموزان در کنکور و رقابت‌های علمی شده است.

فرهاد جهانیان با بیان اینکه امکانات آموزشی در برخی مدارس بویژه هنرستان‌ها کافی نیست، گفت: هنرستان کشاورزی در سردرود با سه حلقه چاه و ۱۲۰ هکتار اراضی کشاورزی مستعد، به دلیل عدم رسیدگی کافی، بهره‌برداری مناسبی ندارد و این در حالی است که می‌تواند محلی برای سرمایه‌گذاری آموزشی و تولیدی باشد.

محمدی، نماینده بازنشستگان فرهنگی نیز در ادامه با اشاره به دغدغه‌های معیشتی معلمان و بازنشستگان، تصریح کرد: شرایط اقتصادی، تمرکز معلمان بر آموزش را تحت‌الشعاع قرار داده، صندوق ذخیره فرهنگیان نیز تاکنون عایدی ملموس و مشخصی برای اعضای خود نداشته و انتظار می‌رود پاسخ شفافی در مورد ارزش مالکانه و سهام فرهنگیان از سوی صندوق ذخیره ارائه شود.

رئیس آموزش و پرورش منطقه سردرود هم با اشاره به محرومیت این منطقه گفت:سردرود از نظر تعداد دانش‌آموز و وسعت، هم‌سطح رزن و درگزین است اما از نظر امکانات آموزشی در وضعیت نامناسبی قرار دارد. 

طیبی توکل افزود: کمبود سرویس ایاب و ذهاب باعث ترک تحصیل برخی دانش‌آموزان شده و خوابگاه‌های دانش‌آموزی، تجهیزات کارگاهی به روز، سیستم‌های گرمایشی و حتی تخت‌ و تشک‌های مدارس نیاز به بازسازی و تأمین فوری دارند.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان درگزین هم با اشاره به دغدغه‌های اجتماعی و آموزشی افزود:یکی از مشکلات جدی، عدم توازن در انتخاب رشته تحصیلی و ناتوانی مدارس در پاسخ به نیازهای دانش‌آموزان است.

نظری یاد آور شد: متقاضیان رشته‌های جدید در درگزین افزایش یافته و لازم است با کمک مسئولان، شرایط تأسیس این رشته‌ها فراهم شود.

به گزارش ایسنا، نمایندگان صندوق ذخیره ۱۵۰ دستگاه تبلت برای دانش‌آموزان نیازمند دو شهرستان اهدا کردند.        ‌‏

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha