رضا موسوی در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اهمیت و فعالیت گسترده دانشگاه فنی و حرفهای استان هرمزگان، اظهار کرد: دانشگاه فنی و حرفهای هرمزگان در حال حاضر دارای سه مرکز در سطح استان است که ۲ مرکز در شهر بندرعباس و یک مرکز نیز در شهرستان میناب قرار دارد.
وی، با اشاره به ترکیب جمعیتی دانشجویان، عنوان کرد: در سال جاری ۱۸۰۰ نفر در مرکز پسران، ۱۵۰۰ نفر در مرکز بانوان و ۹۵۰ نفر نیز در مرکز میناب در حال تحصیل هستند که از این تعداد ۷۰ درصد در مقطع کاردانی و ۳۰ درصد در مقطع کاردانی به کارشناسی در حال تحصیل هستند.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای استان هرمزگان، با اشاره به اهمیت توسعه رشتههای بومی، اظهار کرد: دانشگاه فنی و حرفهای به سمت ایجاد و تقویت رشتههای متناسب با ظرفیتهای بومی و منطقهای استان گام بر میدارد و در این راه رشتههایی مانند ناوبری، مکانیک موتورهای دریایی و مخابرات دریایی در دانشگاه ایجاد شده است که در پایان سال جاری دانشجویان این رشتهها فارغالتحصیل خواهند شد.
موسوی، با اشاره به برنامهریزی دانشگاه برای ایجاد رشتههای مربوط به انرژی اتمی، تصریح کرد: گروهی از سازمان انرژی اتمی به استان هرمزگان سفر خواهند کرد تا ظرفیتهای ایجاد رشتههای مرتبط با انرژی اتمی در هرمزگان را بررسی کنند که در صورت موافقت اولیه، مرکز شهید کرانی بندرعباس را برای این رشتهها در نظر گرفتهایم.
وی با اشاره به طرح ملی توسعه سواحل مکران، خاطرنشان کرد: از الان برنامهریزیهای لازم جهت تربیت نیروی انسانی متناسب با ظرفیتهای اقتصادی و اشتغالی شرق هرمزگان تدوین شده است تا در آینده هرمزگان دچار کمبود نیروی انسانی برای اجرای کلان پروژههای صنعتی و اقتصادی نشود و در این راستا پیگیر احداث یک مرکز مستقل در شهرستان جاسک هستیم.
انتهای پیام
نظرات