• چهارشنبه / ۵ مهر ۱۴۰۲ / ۱۷:۵۹
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1402070503572
  • خبرنگار : 50026

معاون استاندار خراسان جنوبی:

اولویت اصلی دستگاه‌های اجرایی، احیا و مدیریت تالاب کجی نمکزار نهبندان باشد

اولویت اصلی دستگاه‌های اجرایی، احیا و مدیریت تالاب کجی نمکزار نهبندان باشد

ایسنا/خراسان جنوبی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی اظهار کرد: اولویت اصلی دستگاه‌های اجرایی استان، احیا و مدیریت تالاب کجی نمکزار نهبندان باشد. 

علیرضا عباس‌زاده، امروز چهارشنبه، ۵ مهرماه در جلسه ستاد استانی احیا و مدیریت تالاب کجی نمکزار نهبندان بیان کرد: با توجه به اینکه کجی نهبندان جزو تالاب‌های ملی است باید دستگاه‌های مسئول یکی از اولویت‌های مهم کاری خود را اجرای اقدامات مرتبط با حفظ، احیا و مدیریت تالاب کجی نمکزار نهبندان قرار دهند.

به گفته وی حفاظت از تالاب اهمیت دارد زیرا هرگونه کم‌کاری در این حوزه عواقب جبران ناپذیری خواهد داشت.

به گزارش ایسنا، عباس زاده تصریح کرد: تالاب موهبت الهی و ضرورت طبیعی در منطقه محسوب می‌شود و برای مدیریت ریزگردها باید به حفظ و احیای آن کمک کرد.

معاون استاندار با اشاره به الزامات قانونی در زمینه احیا و مدیریت تالاب‌ها افزود: با توجه به الزامات قانونی موظف به رعایت اصول حفظ و نگهداری تالاب هستیم. 

عباس زاده بیان کرد: برخی اقدامات باید به طور مستمر در تالاب کجی دنبال شود و دستگاه‌هایی در این زمینه وظیفه دارند لذا هر دستگاه در چارچوب مشخص شده باید برنامه و هدفی را دنبال کند. 

اسدالله خاتمی، مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی نیز با اشاره به ثبت تالاب کجی در قالب تالاب‌های ملی گفت: با توجه به تدوین و تصویب برنامه مدیریت جامع تالاب کجی در شورای برنامه ریزی استان و ابلاغ آن به کلیه دستگاه‌های اجرایی، لازم است برابر اقدامات اجرایی ابلاغی، موضوع در دستور کار کلیه حوزه‌ها قرار گرفته و گزارش اقدامات جهت انعکاس به ستاد ملی به ستاد استانی ارائه شود.

وی افزود: تاکنون دو طرح مطالعاتی برای احیا و مدیریت تالاب کجی در استان تهیه و تصویب شده است.

حاتمی با اشاره به تدوین برنامه مدیریت جامع تالاب کجی نمکزار نهبندان اظهار داشت: در قالب این برنامه با توجه به چشم‌انداز ۲۵ سال آینده، سهم هر دستگاه اجرایی مسئول مشخص شده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی با بیان اینکه برای حفظ کارکردهای تالاب باید نیاز آبی آن تعیین شود، گفت: این برنامه باید از محل حفظ منابع آبی موجود با بستن چاه‌های غیر مجاز، کنترل میزان اضافه برداشت چاه‌های مجاز، ساماندهی روان آب‌های سطحی، لایروبی رودخانه‌ها و نصب کنتورهای هوشمند دنبال شود.

وی افزود: از سال ۹۱ تاکنون از محل اعتبارات ملی حدود شش میلیارد تومان برای اجرای  پروژه‌های مختلف در تالاب کجی هزینه شده است.

حاتمی بیان کرد: در حال حاضر قانون بیش از ۱۵ دستگاه اجرایی را در اجرای برنامه مدیریت جامع تالاب کجی نمکزار نهبندان موظف کرده که با اداره کل حفاظت محیط زیست همکاری داشته باشند.

 این جلسه با سه دستور کار، ارائه گزارش از روند اقدامات صورت گرفته، تبیین آیین‌نامه، ضوابط و دستورالعمل‌های مرتبط با ستاد استانی و شهرستانی احیا و مدیریت تالاب کجی نمکزار نهبندان، ارائه گزارش از عملکرد شرکت آب منطقه‌ای و سازمان جهاد کشاورزی استان در خصوص تأمین نیاز آبی زیست محیطی تالاب کجی نمکزار نهبندان در سال آبی جاری و ارائه گزارش اقدامات اولویت‌دار تمامی دستگاه‌های اجرایی به استناد برنامه مدیریت جامع تالاب کجی نمکزار نهبندان و پروژه‌های مصوب برخی از دستگاه‌ها با موضوع سند توسعه شهرستان نهبندان برگزار شد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha