به گزارش ایسنا، صادق ستاریفرد با حضور در شبکه خبر اظهار کرد: ما لشگر ۳۰ هزار نفره معلمان ورزش را داریم که این افراد میتوانند در حوزه کشف استعدادهای ورزشی به ما کمک کنند.
وی ادامه داد: بالغ بر ۱۷ هزار کانون ورزش داریم که دانش آموزان در اوقات مختلف در این کانونها حضور دارند. همچنین هیاتها و انجمنهای مختلف ورزش دانش آموزی را داریم که اینها میتوانند پل ارتباطی بین مدارس و فدراسیونهای ورزشی باشند.
معاون تربیت بدنی و سلامت وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به اینکه زنگ ورزش در مدارس گویی زنگ تفریح به شمار میرود، توضیح داد: کیفیت بخشی درس تربیت بدنی جزو سیاستهای جدی ماست. نیروی انسانی، فضا و تجهیزات ورزشی و برنامه و محتوا در این امر مورد تاکید است.
ستاریفرد تصریح کرد: در حوزه فضا و تجهیزات ضعف جدی داشتیم. در این دولت طرحی را با نام شهید سلیمانی کلید زدیم با این هدف که بتوانیم ۲۱۰۰ فضای ورزشی را در مدارس ایجاد کنیم که تا امروز ۱۷۸۰ فضای ورزشی به بهرهبرداری رسیده است و جالب توجه این است که همه این فضاها درون مدرسه است.
وی یادآور شد: این طرح در شهرستانها و مناطق محروم و در تهران شکل گرفت. نگاه ما این بوده است که نسبت به توسعه و ایجاد فضای ورزشی برای افزایش کیفیت درس تربیت بدنی توجه کنیم. همچنین در حوزه توانمندسازی معلمان ورزش و آموزگاران توجه خاص داشتیم اما متاسفانه آنچه وجود دارد زمان حداقلی است که دانش آموزان و خانوادهها برای ورزش پیش بینی میکنند.
معاون تربیت بدنی و سلامت وزیر آموزش و پرورش عنوان کرد: در این راستا طرح دیگری را اجرا کردیم که آخر هفتهها یعنی پنجشنبه و جمعهها اماکن ورزشی خود را رایگان در اختیار خانوادهها قرار دهیم تا خانوادهها و فرزندان در مجموعههای ورزشی آموزش و پرورش باشند.
وی در بخش دیگر سخنان خود با بیان اینکه رشد و پیشرفت ورزش در بعد قهرمانی و حرفهای به میزان توجه به ورزش دانشآموزی بستگی دارد، تاکید کرد: اگر میخواهیم آینده ورزش کشور را در بعد قهرمانی و همگانی و حرفهای ترسیم کنیم و چشم اندازی داشته باشیم یاید به حال امروز ورزش دانش آموزی توجه کنیم. خوشبختانه در آموزش و پرورش، هم در حوزه اجرای مسابقات و رویدادها و هم در برنامه استعدادیابی اتفاقات خوبی رخ داده است.
ستاری فرد با اشاره به فدراسیون ورزش دانش آموزی وزارت آموزش و پرورش به عنوان تنها فدراسیون چند رشتهای و چند مهارتی، گفت: این فدراسیون رشتههای آموزشگاهی و برخی رشتههای ملی را پوشش میدهد و سعی کردیم به اینها به عنوان کارگاه استعدادیابی توجه کنیم. ما هم در استانهای مختلف و هم در سطح کلان استعدادها را شناسایی کردیم. در مقطع ششم ابتدایی در رشته والیبال، دانش آموزی را داریم که ۱۹۲ سانتی متر قد دارد و دارای مهارتهای خاص ورزش والیبال است. این دانشآموز در استان سمنان است. اینها غربالگری و استعدادیابی و به فدراسیون و هیاتهای ورزشی مربوطه معرفی شدهاند.
وی در پاسخ به اینکه آیا فدراسیونها به پیشنهادات شما توجه میکنند؟، تصریح کرد: حقیقتا نه آنچنان که مورد توجه و توقع و انتظار ما است. امیدواریم با حضور کیومرث هاشمی که خودشان از بدنه ورزش دانش آموزی هستند و نسبت به ورزش دانش آموزی اعتقاد دارند، توجهات بیشتر و در حوزه ورزش دانشآموزی بیشتر سرمایه گذاری شود.
انتهای پیام
نظرات