محمود عسگری آزاد در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه در سال ۱۴۰۳ بر اساس فرمایش مقام معظم رهبری، بنیاد علوی از یک بنیاد خیریه و کمکرسان به یک بنیادی که هدف آن توانمندسازی محرومان است، تبدیل شده؛ گفت: سعی شده کمکهای بلاعوض را محدود کنیم و تا آنجا که امکان دارد اقداماتی انجام شود تا خود خانوادهها توانمند شوند.
وی با بیان اینکه این توانمندسازی در سه حوزه تعریف میشود، افزود: در حوزه توانمندسازی اقتصادی، مبنا بر ایجاد طرحهای تولیدی اشتغالزا با مشارکت خود مردم گذاشته شده است. طرحهای خرد خانگی تا دو نفر، طرحهای کارگاهی تا ۷ نفر و طرحهای بنگاهی تا ۲۰ نفر هستند.
مدیرعامل و رییس هیئت مدیره بنیاد علوی با بیان اینکه این طرحها در مناطق محروم توسعه داده شدهاند، ادامه داد: تاکنون حدود ۶۰ هزار طرح بسیار تاثیرگذار اجرا شده است. در منطقه روستایی و منطقه شهری این طرحها باعث میشوند فعالیتهای دیگر ایجاد شوند که در نهایت توسعه اقتصادی در آن مناطق را به همراه دارد.
عسگری آزاد با بیان اینکه در سال ۱۴۰۴ بنا شده طرحهای اشتغالزایی به ۱۰۰ هزار طرح خرد خانگی، ۶۰۰۰ کارگاهی و ۳۰۰ بنگاه افزایش یابد؛ گفت: بخش اعظم کار اینجاست. همچنین در بحث سلامت محور کار دهکهای یک و دو محرومان مناطق هدف هستند که برای سال آینده ۷۷۰۰ منطقه( ۷ هزار منطقه روستایی و ۷۰۰ منطقه شهری) میشوند.
وی با بیان اینکه به موضوع دهان و دندان که بیشترین مشکل خانوادههای فقیر است نیز تمرکز خواهیم کرد، افزود: بحث چشم و بحث حمایت از مادران باردار و فعالیتهای پیشگیری در این زمینه نیز جز مباحث مهم مورد توجه است.
مدیرعامل و رییس هیئت مدیره بنیاد علوی با بیان اینکه در مجموع برای ۱۴۰۴ در کل بخشها ۱۵ هزار میلیارد تومان پیشبینی منابع کردهایم که با هم افزایی با خیرین و گروههای جهادی و بانکها و غیره این رقم حدود چهار برابر میشود، اظهار کرد: برای ۱۴۰۳ نمیتوان گفت کسری بودجه نداشتهایم، بالاخره بودجه همیشه جزو مشکلات بوده ولی سعی کردهایم با منابعی که مردم آوردهاند، مشارکت گروههای جهادی و بانکها و غیره تقریباً حدود ۸۰ درصد به اهدافمان برسیم.
انتهای پیام
نظرات