• پنجشنبه / ۴ آبان ۱۴۰۲ / ۱۹:۰۳
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 1402080403187
  • خبرنگار : 71038

تاکید ایران و روسیه بر ادامه تلاش‌های جمعی در فرمت۳+۳ برای ایجاد ثبات در منطقه

تاکید ایران و روسیه بر ادامه تلاش‌های جمعی در فرمت۳+۳ برای ایجاد ثبات در منطقه

«علی باقری کنی» معاون سیاسی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با «میخائیل گالوزین» معاون وزارت امور خارجه روسیه در امور روابط با کشورهای مشترک المنافع دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش ایسنا، در این دیدار که «کاظم جلالی» سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه نیز حضور داشت، درباره طیف وسیعی از موضوعات مرتبط با همکاری‌های ایران و روسیه در حوزه پیرامونی، تبادل‌نظر صورت گرفت.

۲ طرف ضمن بررسی آخرین تحولات منطقه قفقاز جنوبی، اهمیت برگزاری نشست اخیر وزیران امور خارجه در فرمت ۳+۳ در تهران را یادآور شده و بر ادامه تلاش‌های جمعی در این فرمت در مسیر تقویت امنیت و ثبات منطقه‌ای و پیشبرد همکاری‌های اقتصادی تاکید کردند.‌

مسائل مرتبط با دیگر تحولات پیرامونی نیز در راستای تقویت همکاری‌ها در حفظ صلح، امنیت و ثبات منطقه‌ای و مقابله با تهدیدات مشترک، در این دیدار مطرح و بررسی شد.

تاکید ایران و روسیه بر ادامه تلاش‌های جمعی در فرمت۳+۳ برای ایجاد ثبات در منطقه

روز دوشنبه به دعوت «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و با وزرای خارجه روسیه، ارمنستان، ترکیه و جمهوری آذربایجان اولین نشست سازوکار منطقه‌ای ۳+۳ در ارتباط با مسائل قفقاز جنوبی در تهران با عنوان «نوبت صلح، همکاری و پیشرفت در قفقاز جنوبی» برگزار شد.

در جریان برگزاری این نشست یک روزه وزرای امور خارجه شرکت کننده ضمن بررسی آخرین تحولات منطقه قفقاز جنوبی و استقبال از روندهای جاری عادی‌سازی و توسعه مناسبات بین کلیه کشورهای منطقه در مورد تحولات جاری اراضی اشغالی و آخرین تحولات غزه رایزنی کردند و به تشریح دیدگاه‌های کشورهای خود در این ارتباط پرداختند.

 باقری همچنین امروز با «سرگئی ریابکوف» معاون وزیر خارجه روسیه در امور روابط با کشورهای آمریکای شمالی و جنوبی و همکاری با کشورهای بریکس و امنیت بین الملل دیدار و گفت‌گو کرد.

در این دیدار طرفین بر ضرورت همکاری میان ۲ کشور در جهت تقویت رایزنی‌ها و تعامل‌های بین‌المللی میان تهران-مسکو و همچنین چندجانبه‌گرایی، تاکید کردند.

بر اساس اعلام سفارت ایران در روسیه، «کمک به صلح و امنیت بین الملل در شرایط ناپایداری که برخی کشورها با اقدامات یکجانبه‌گرا و برخلاف حقوق بین‌الملل، حقوق‌بشر و حقوق بشردوستانه در صدد دامن زدن به آن در سطح بین‌المللی هستند»، از دیگر موضوعات به اشتراک گذاشته شده در این دیدار بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha