• شنبه / ۲۷ آبان ۱۴۰۲ / ۱۴:۵۵
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1402082719682
  • خبرنگار : 50403

رئیس دانشگاه تبریز:

علامه طباطبایی یک عالم شاگرد پرور تمام عیار بود

علامه طباطبایی یک عالم شاگرد پرور تمام عیار بود

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس دانشگاه تبریز با بیان اینکه علامه طباطبایی یک عالم شاگرد پرور تمام عیار بود، گفت: شهیدان مطهری، بهشتی، مرحوم علامه مصباح یزدی و... از جمله شاگردان برجسته‌ی علامه هستند که همگی نقش مهمی در پیروزی انقلاب داشتند.

صفر نصراله زاده روز شنبه ۲۷ آبان در کنگره‌ی بین المللی علامه طباطبایی در دانشگاه تبریز اظهار کرد: علامه طباطبایی در سخت‌ترین نقطه‌ی تاریخ که خیلی‌ها جرأت نمی‌کردند در تشخیص حق و باطل اظهار وجود کرد و  با تحصن در تهران و دفاع از امام خمینی(ره) نقش مهمی در آزادی ایشان داشت.

وی ادامه داد: علامه طباطبایی از نفرات ثابت جلسات مشورتی امام خمینی(ره) بود که امام (ره) از نظرات ایشان استفاده می‌کردند.

نصراله‌زاده، با بیان اینکه علامه طباطبایی یک عالم شاگرد پرور تمام عیاری بود، افزود: شهیدان مطهری، بهشتی، مرحوم علامه مصباح یزدی و... از جمله شاگردان برجسته‌ی علامه هستند که همگی نقش مهمی در پیروزی انقلاب داشتند.

وی با اشاره به بیانیه‌ی علامه طباطبایی در محکومیت جنایت یهودیان و حمایت از مردم فلسطین نیز گفت: علامه طباطبایی همواره در حمایت از مردم فلسطین همراه امام خمینی (ره) بود و عَلَم حمایت از مردم مظلوم فلسطین را برافراشت.

رئیس دانشگاه تبریز در خاتمه با اشاره به برگزاری راهپیمایی مردم ایران اسلامی در حمایت از مردم مظلوم فلسطین خاطرنشان کرد: امروز شاهد برپایی راهپیمایی مردم در محکومیت جنایت‌های رژیم غاصب صهیونیستی هستیم و امیدواریم به‌زودی شاهد نابودی رژیم جعلی صهیونیستی و محو شدن این رژیم صفحه‌ی روزگار باشیم.

علامه طباطبایی همچنان ناشناخته مانده است

دانشیار گروه فلسفه‌ی دانشگاه علامه طباطبایی نیز گفت: علامه طباطبایی یک گنجینه‌ی عظیم حکمت شیعی است که همچنان ناشناخته مانده است.

قاسم پورحسن ادامه داد: اگر دنیای اسلام به‌خوبی ابداعات علامه طباطبایی را درک می‌کرد، اکنون شاهد وضع فعلی نبودیم و باید آنطور که شایسته‌ی این عالم وارسته است، اندیشه‌ی او را بشناسیم.

استفاده انسان‌ها از سه روش ظواهر، برهان و کشف معنوی در درک موضوعات و مسائل مختلف

حسین کلباسی استاد گروه فلسفه‌ی دانشگاه علامه طباطبایی نیز خاطرنشان کرد: علامه طباطبایی در آثار مختلف خود به ما می‌فهماند که انسان‌ها از سه روش ظواهر، برهان و حجت عقلی و کشف معنوی می‌تواند مسائل و موضوعات را درک کند و تاکید بر عقل موضوعی است که گره گشای مطالب نظری  و عملی در حوزه‌ی اخلاق است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha