غلامعلی حیدری چهارم آذرماه در جشنواره علم و فناوری بسیج ضمن گرامیداشت هفته بسیج، اظهار کرد: بسیج در سال ۵۸ به فرمان امام راحل تشکیل شد که منشاء خدمات بزرگی در حوزههای مختلف بود، البته کارهای بسیار ارزشمند و به یادماندنی از سوی بسیج از دفاع مقدس تا مقابله با تهدید سخت، نیمه سخت و نرم در همه حوزهها انجام داده است.
وی افزود: بسیج برگرفته از توده مردم است، نیروهای زبده و خبرهای که به صورت خودجوش هر جا ورود کرده خدمات ارزشمندی شامل گروههای جهادی، کار علمی، رزمی تا کار فرهنگی انجام داده است.
استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به توانمندی، ظرفیت و سابقه درخشان بسیج در عرصههای مختلف، تصریح کرد: اولین توقع و انتظار دانش پایه کردن بسیج با استقرار نظام مدیریت دانش و توسعه درونی بوده که این گام در راستای دانش بنیان کردن بسیج است که این امر میتواند موجب تحول در جامعه شود.
حیدری تاکید کرد:بسیج در عرصههای مختلف مخصوصاً در بخش علمی و دانش بنیان میتواند نقش لوکوموتیو را اجرایی و عملیاتی کند، دیگر انتظار از بسیج مخصوصا بسیجیان مخترع، جریان سازی است یعنی اختراع تنها کافی نیست و باید در این حوزه جریانسازی، ترویج و تعمیق گفتمان جهاد علمی انجام شود.
وی با اشاره به لزوم تبدیل گفتمان علمی به گفتمان غالب در کشور، بیان کرد: در گام دوم انقلاب که مورد تاکید مقام معظم رهبری است باید گفتمان علمی به جریان تبدیل شود که پرچمدار جریانسازی کسی شایستهتر از بسیج نیست.
استاندار چهارمحال و بختیاری تربیت کادر متخصص در تراز انقلاب اسلامی از طریق شناسایی، توانمندسازی هدفمند و شکوفاسازی استعدادهای مختلف علمی را از دیگر انتظارات از بسیج برشمرد و گفت: خوشبختانه گامهای مستحکم و محکمی از سوی بسیج برداشته شده است، افرادی که مورد اعتماد امام راحل(ره) و مقام معظم رهبری بوده و چشم این بزرگواران به بسیج تاثیرگذار است.
وی دستیابی به جایگاه مرجعیت فکری و تصمیمسازی در بین نهادهای عالی سیاستگذار و قانونگذار نظام، هم افزایی ظرفیتهای علمی کشور و کمک به تولید علم و فناوری نوین، مرزشکن و اقتدارآفرین در راستای دستیابی کشور به جایگاه مرجعیت علمی را از دیگر انتظارات و توقعات از بسیج بیان کرد و گفت: به معنای واقعی بسیج باید مرزشکن باشد و به جایگاه مرجعیت علمی با کمک نیروهای تاثیرگذار، انقلابی و پرانگیزه بسیج دست یابیم.
حیدری ایجاد طوفان ذهنی، همافزایی علمی ظرفیتهای تخصصی مردمی و حاکمیتی برای کمک به تولید علوم، فناوریهای کاربردی و کاربردیسازی علوم فناوریهای تولید شده در راستای تحقق اهداف اقتصاد دانش بنیان، هم افزایی ظرفیتهای علمی و تخصصی علوم انسانی اسلامی کشور برای زمینهسازی و بسترسازی جهت نقشآفرینی مردم در تحول علوم انسانی را از جمله دیگر توقعات از بسیج برشمرد.
وی تاکید کرد: نباید در دانشگاهها جزوات تولیدی در خارج از کشور تدریس شود، بنابراین میتوان گفت در علوم انسانی نیاز به تحول است و نقش بسیج میتواند بسیار موثر باشد.
استاندار خاطرنشان کرد: لازم است دستگاههای اجرایی، مدیران علمی و فناوری و رؤسای دانشگاهها از این اقیانوس توانمند و ظرفیت ارزشمند حمایت کنند.
در پایان، نمایشگاه دستاوردهای علمی بسیجیان و جوانان جهادگر در عرصه علم و فناوری افتتاح شد.
انتهای پیام
نظرات