• شنبه / ۴ آذر ۱۴۰۲ / ۲۲:۱۷
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1402090402628
  • خبرنگار : 50026

رئیس سازمان دارالقرآن کریم:

جریان مطالبه‌گری توسط قرآنی‌ها شکل بگیرد

جریان مطالبه‌گری توسط قرآنی‌ها شکل بگیرد

ایسنا/خراسان جنوبی رئیس سازمان دارالقرآن کریم با اشاره به اینکه جریان مطالبه‌گری توسط قرآنی‌ها اصلاً وجود ندارد، گفت: باید این جریان شکل بگیرد تا مشکلات و دغدغه‌های این حوزه به گوش مسئولان مربوطه برسد.

حجت السلام و المسلمین علی تقی زاده، امشب،۴ آذر در نشست صمیمانه با جامعه قرآنی خراسان جنوبی با اشاره به اهمیت فلسطین یادآور شد: دیدیم که با نصرت الهی تمام طراحی‌های دشمن از بین رفت.

رئیس سازمان دارالقرآن کریم کشور با اشاره به اینکه در این سالیان داستان اینکه اسرائیل را مرکزیت امنیت‌ساز برای خاورمیانه کنند جریان داشته اما طوفان الاقصی تمام معاملات دشمن را بهم ریخت، یادآور شد: امید است در این عصر فتح بیت المقدس را ببینیم و ظهور حضرت حجت هم با این اقدام تسریع شود.

رئیس سازمان دارالقرآن کریم کشور ادامه داد: موفقیت برنامه محفل نشان داد اگر ایده پردازی‌ها و ابتکار عمل جدیدی را شکل دهیم فعالیت‌های قرآنی جذاب برای مخاطبان خواهد بود.

تقی زاده گفت: بر اساس نظرسنجی به عمل آمده بالغ بر ۹۵ درصد مردم ایران به قرآن ایمان داشته و قرآن را حرف خداوند متعال می‌دانند و قرآن را مقدس می‌شمردند. بنابراین این فرصتی برای اثرگذاری فرهنگی قرآن ایجاد کرده که باید از آن استفاده شود.

وی در زمینه زیرساخت‌ها افزود: امروز نیاز داریم که شورای توسعه فرهنگ قرآنی که زیرساخت حقوقی فوق العاده‌ای برای جمعیت قرآنی بوده و مصوبات آن برای تمام دستگاه‌ها الزام آور بوده را مورد استفاده قرار دهیم.

رئیس سازمان دارالقرآن کریم تبلیغات اسلامی کشور بیان داشت: امروز ریاست شورای توسعه فرهنگ قرآنی به سازمان تبلیغات اسلامی کشور منتقل شده و امید است فصل جدیدی در حوزه فعالیت‌های قرآنی شکل بگیرد.

تقی زاده اضافه کرد: در بحث حمایت‌های مالی به جد پیگیر این هستیم که برای سال ۱۴۰۳ بودجه‌های قرآنی خیلی متفاوت از سال‌های گذشته از آن باشد.

وی با اشاره به اینکه متأسفانه بودجه‌های قرآنی در کشور هم تراز با بودجه‌های عمرانی در بخش‌های مختلف نیست، تصریح کرد: یکی از زیر ساخت‌هایی که باید در وزارت کشور و در بعد استانی توسط استانداری‌ها و فرمانداری‌ها به کارگیری شود، استفاده از بودجه‌های عمرانی در موضوعات قرآنی است.

رئیس سازمان دارالقرآن کریم تبلیغات اسلامی کشور ادامه داد: در این راستا تفاهم نامه‌هایی وجود داشته که این امر را تسهیل می‌کرده است اما متأسفانه زمان آنها گذشته و باید دوباره تجدید شوند. این موضوع را به جد پیگیری می‌کنیم.

تقی زاده یادآور شد: امکاناتی که در اختیار دستگاه‌های اجرایی بوده است، می‌تواند در اختیار مجموعه‌های قرآنی قرار گیرد که این موضوع نیز پیگیری می‌شود.

وی با بیان اینکه در زمینه محوریت مسجد برای فعالیت‌های قرآنی باید تصمیمات جدی گرفته شود، افزود: اینکه در مساجد مشکلاتی وجود دارد و هیأت امناها همراهی نمی‌کنند، هم در فضای قانونی و مصداقی باید پیگیری شود اما واقعیت این است که مجموعه‌های قرآنی هم مسیر راحتر را این دانسته‌اند که خودشان مستقل شده و خود را درگیر تعامل با هیأت امنای مسجد نکنند اما باید مجموعه‌های قرانی سعی کنند زیست بهتری با مسجدی‌ها داشته باشند.

وی ادامه داد: این امر باید از مصادیق میدانی دنبال شده تا فضای سیاست گذاری حل شود.

رئیس سازمان دارالقرآن کریم با اشاره به اینکه جریان مطالبه گری توسط قرآنی‌ها اصلاً وجود ندارد، گفت: باید این جریان شکل بگیرد تا مشکلات و دغدغه‌های این حوزه به گوش مسئولان مربوطه برسد.

تقی زاده تاکید کرد: سند راهبری قرآن در استان باید به فوریت شکل بگیرد.

رئیس سازمان دارالقرآن کریم با اشاره به اینکه جریان مطالبه گری توسط قرآنی‌ها اصلاً وجود ندارد، گفت: باید این جریان شکل بگیرد تا مشکلات و دغدغه‌های این حوزه به گوش مسئولان مربوطه برسد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha