به گزارش ایسنا، در حالی که لندن از فوریه ۲۰۲۲ بیش از ۴.۶ میلیارد پوند (۵.۷ میلیارد دلار) برای تسلیح کییف هزینه کرده است، ژنرال تیم رادفورد، معاون فرمانده عالی متحدان ناتو در اروپا، در ماه ژوئیه هشدار داد که انگلیس با خطر از دست دادن موقعیت خود در این بلوک تحت رهبری ایالات متحده مواجه است. این ژنرال همچنین به کمبود پرسنل از جمله مسائل دیگر اشاره کرد.
نشریه تایمز به نقل از یک منبع نظامی ناشناس اوکراینی نوشت که انگلیس از نظر تسلیحاتی که میتواند اهدا کند، «چیزی» برایش باقی نمانده است. این مقام ناشناس افزود، با این حال لندن همچنان نقش مهمی در متقاعد کردن سایر کشورها برای ارسال تسلیحات به کییف ایفا میکند.
این روزنامه به نقل از یکی از کارکنان دفتر ریشی سوناک، نخستوزیر انگلیس که خواست نامش فاش نشود، گزارش داد که انگلیس و چندین کشور دیگر غرب اروپا «به تدریج به کارشان سرعت میبخشند» تا مطمئن شوند که در صورت تصمیم دولت جدید ایالات متحده و روی کار آمدن احتمالی دونالد ترامپ و متوقف کردن یا کاهش دادن شدید کمک نظامی اوکراین، کییف به اندازه کافی تجهیزات نظامی دارد تا به جنگ ادامه دهد و روسیه را شکست دهد.
این منبع گفت که انگلیس و سایر کشورهای غربی ظاهرا به دنبال گسترش جنگ تا سال ۲۰۲۵ و احتمالا فراتر از آن هستند، به این امید که منابع روسیه محدود شده و روسیه را مجبور به تسلیم کنند.
تایمز همچنین ادعا کرد که تعداد فزایندهای از اوکراینیها از جنگ خسته شدهاند و ایده آتشبس با روسیه کمکم در میان مردم مورد توجه قرار گرفته است. این نشریه به نقل از یک منبع نظامی ناشناس اوکراینی گزارش داد که این احساسات تا حدی ناشی از بنبستهای سیاسی در ایالات متحده و اتحادیه اروپاست که ادامه کمکها به کییف را در هالهای از ابهام قرار داده است.
در همین حال گزارش مشابهی در اوایل اکتبر توسط نشریه دیلیتلگراف منتشر شد و این روزنامه به نقل از یک مقام ارشد نظامی انگلیس که نامش فاش نشد، هشدار داد که لندن «تقریبا هر آنچه در توان داشته، کمک کرده است.»
انتهای پیام
نظرات