به گزارش ایسنا، رهنما در جلسهای که به منظور بررسی مشکلات فاضلاب منطقه ۲۲ برگزار شد، در خصوص تصفیهخانه این مجموعه عنوان کرد: در بحث دریاچه و با وجود زیرساختهای لازم و اطمینان از عدم آسیبزایی پساب مورد نظر برای فضای سبز دریاچه بیش از ۳۰ درصد درختان دریاچه با کمک پساب تفصیهخانه خود مجموعه آبیاری میشود.
وی بیان کرد: همچنین بصورت روزانه، هفتگی و ماهیانه با کمک تجهیزات آزمایشگاهی آبهای ورودی به دریاچه در خصوص وجود نیترات، فسفر، فسفات و ... آنالیز می شود و نمونه گیریهای لازم در این خصوص صورت میگیرد.
محمد حسن فصیح معاون خدمات شهری منطقه ۲۲ نیز عنوان کرد: بارگذاری های زیاد در ساخت ساختمانهای بلندمرتبه از سالهای گذشته که عمدتاً دارای تصفیهخانههای سپتیک و چاههای جذبی بوده، عدم شکلگیری کامل شبکه جمعآوری فاضلاب شهری، افزایش جمعیت ساکن، مشکلات عدیدهای از جمله آلودگی منابع آبهای سطحی و زیرزمینی را در این منطقه به همراه داشته است.
بر اساس گزارش سایت شهر، وی افزود: بالا بودن حساسیتها در تأمین آب شرب مورد نیاز مردم در درجه اول و در درجه دوم تأمین آب مورد نیاز جهت آبیاری فضاهای سبز موجود، لزوم پیادهسازی طرحهای عمرانی و ساخت تصفیهخانهها و خطوط انتقال فاضلاب در دریاچه را نسبت به گذشته صدچندان کرده و باعث افزایش همکاریهای بینبخشی بین سازمانهای مربوطه در جهت تسریع در ساخت و اجرای طرحهای مورد نظر شده است.
انتهای پیام
نظرات