• دوشنبه / ۱۴ اسفند ۱۴۰۲ / ۰۹:۴۵
  • دسته‌بندی: آسیا و اقیانوسیه
  • کد خبر: 1402121409717
  • خبرنگار : 90057

آغاز مانورهای بزرگ نظامی آمریکا و کره جنوبی

آغاز مانورهای بزرگ نظامی آمریکا و کره جنوبی

کره‌جنوبی و آمریکا از امروز (دوشنبه) تمرینات نظامی سالانه بزرگی را برای تقویت آمادگی خود در برابر تهدیدهای هسته‌ای کره شمالی آغاز کردند.

به گزارش ایسنا، وزارت دفاع کره جنوبی گفت: نیروهای کره جنوبی و آمریکا یک آموزش پست فرماندهی شبیه سازی شده کامپیوتری به نام «تمرین سپر آزادی» و انواع تمرینات میدانی را برای یک دوره ۱۱ روزه آغاز کردند.

کره شمالی هیچ واکنشی فوری به مانورهای سالانه اصلی که آن را تمرینی برای تهاجم می‌داند، نداشت. کره شمالی در گذشته در واکنش به رزمایش‌های مشترک دشمنان خود، آزمایش‌های تسلیحاتی انجام می‌داد.

ارتش کره جنوبی هفته گذشته اعلام کرد که در بهار امسال ۴۸ رزمایش میدانی با نیروهای آمریکایی انجام خواهد داد که دو برابر تعداد انجام شده در سال گذشته است و شامل شلیک مستقیم، بمباران، حمله هوایی و مانورهای رهگیری موشکی است. از اوایل سال ۲۰۲۲، کره شمالی بیش از ۱۰۰ دور آزمایش موشکی برای مدرن کردن زرادخانه خود انجام داده است زیرا مذاکرات با ایالات متحده و کره جنوبی برای مدت طولانی متوقف شده است.

در پاسخ، آمریکا و کره جنوبی تمرینات آموزشی خود را گسترش داده و استقرار دارایی‌های نظامی قدرتمند آمریکا مانند ناوهای هواپیمابر و بمب افکن‌های هسته‌ای دوربرد را افزایش داده‌اند. در سال جاری، کره شمالی شش دور آزمایش موشکی و مانور شلیک توپخانه انجام داد. کیم جونگ اون، رهبر این کشور همچنین گفت که کره شمالی هدف دیرینه خود برای اتحاد مسالمت آمیز با کره جنوبی را کنار گذاشته و موضع نظامی تهاجمی‌تری در امتداد مرز دریایی مورد مناقشه با کره جنوبی اتخاذ خواهد کرد. او همچنین متعهد شد که در صورت تحریک، کره جنوبی و ایالات متحده را «نابود» کند، تهدیدی که قبلاً مطرح کرده بود.

اقدامات کره شمالی نگرانی‌هایی را در مورد اینکه ممکن است در امتداد مرزهای پرتنش دریایی و زمینی کره دست به اقدامات تحریک آمیز بزند، افزایش داد. اما کارشناسان می‌گویند که چشم انداز یک حمله تمام عیار از سوی کره شمالی تیره و تار است. به گفته کارشناسان، کره شمالی بر این باور است که زرادخانه هسته‌ای پیشرفته اهرم آن را در دیپلماسی آینده افزایش می‌دهد و می‌تواند امتیازاتی مانند کاهش تحریم‌های بین‌المللی را بدهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha