«علی جم» ضمن برشمردن اقدامات شاخص و وضعیت فعلی استان در حوزه تامین برق پایدار مشترکین، اظهار کرد: تعداد کل مشترکین توزیع برق استان هم اکنون نزدیک به ۸۰۰ هزار مشترک است که سهم بخش خانگی بیش از ۶۲۶ هزار مشترک، بخش تجاری ۱۰۸ هزار مشترک و بخش صنعتی ۱۳ هزار مشترک است.
وی افزود: با این حال نیاز مصرف غالب برق استان در حوزه صنعتی و کشاورزی با بیش از ۷۰ درصد است و این به آن معناست که بیشترین سهم مصرف در بخشهای مولد مورد استفاده قرار میگیرد.
این مسئول خاطرنشان کرد: بر اساس شاخصهای فروش انرژی به مشترکین، ۵۸ درصد فروش مربوط به صنعت، نزدیک به ۲۰ درصد مربوط به بخش خانگی و ۱۱ درصد مربوط به بخش کشاورزی و مابقی به دیگر بخشها اختصاص دارد.
وی همچنین از رتبه نخست توزیع برق یزد در کشور به لحاظ کاهش خاموشی به میزان ۵۶ دقیقه در سال به ازای هر مشترک و رتبه برتر کاهش تلفات شبکه در کشور با میزان ۵.۸۵ درصد اشاره و عنوان کرد: هم اکنون در حوزه کنترل پذیر و رویت پذیر کردن مشترکین برق،همه مشترکین فعال در حوزه کشاورزی کنترل پذیر شدهاند و ۵۳ درصد از مشترکین در بخش اداری نیز قابلیت کنترل پذیری را دارند.
مدیر عامل شرکت توزیع برق استان همچنین پیک بار ۱۰۷۳ مگاواتی سال گذشته استان و افزایش آن به رقم ۱۱۳۸ مگاوات در سال جاری با رشد ۶.۱ درصدی را یادآور شد و گفت: در حال حاضر ٩٩٢ روستای استان از مجموع ١٠٤٣ روستا یعنی ۹۹.۷۵ درصد خانوارهای روستایی استان از نعمت برق برخودار هستند.
انتهای پیام
نظرات